logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Becker Ready 50 SE LMU - usunięte mapy z nawigacji samochodowej

ewe ewelina 29 Mar 2017 16:08 2736 3
REKLAMA
  • #1 16379196
    ewe ewelina
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Cześć.
    Tak, zrobiłam to... jak w temacie postu, ja naturalna blondynka, usunęłam wszystkie mapy (zamiast je uaktualnić) bez zrobienia kopii zapasowej. Czy mogę je w jakiś sposób przywrócić / wgrać? Dzwoniłam do serwisu Beckera w Warszawie, mogę do nich wysłać nawigację i oni zrobią reinstalację - koszt 150 zł + transport w obie strony. Wiem, że za głupotę się płaci ale... potrzebuję nawigacji na już. Może ktoś z Was wie czy da się wgrać jakoś mapy - mogą być inne, jakiekolwiek. Jeżeli jest to możliwe to proszę o w miarę prostą do zrozumienie instrukcję, bo się na tym nie znam :/
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16379585
    jajacekpl
    Poziom 25  
    Ocena: 268
    Innych map do programu iGO (fabrycznie instalowanego w Beckerach) nie wgrasz, bo program potrzebuje licencji.

Inny program nawigacyjny możesz wgrać, ale np. AM kosztuje 120zł/rok, a darmowe jak np. Mapfactor Navigator Free są dość kiepskie (mam na myśli możliwości konfiguracyjne i logikę wyznaczania tras).
  • REKLAMA
  • #3 16381157
    ewe ewelina
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Serdecznie dziękuję za informację. Teraz wszystko jest dla mnie jasne :)
  • #4 16382726
    japycz321
    Poziom 26  
    Ocena: 141
    Navigo masz za 50zł. Nawigację można odblokować i korzystać z dowolnych map pod Windows CE.
REKLAMA