logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JBL CHARGE 2+ Nieznany Skrót

kamkamilo6 13 Kwi 2017 09:43 8625 2
REKLAMA
  • #1 16409541
    kamkamilo6
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Witam

Próbując odpalić tryb low frequency mode znalazłem inny skrót. Przytrzymując przycisk bluetooth i głośniej jakiś głos powiedział mi 1 4 6 później 1 4 7, a dzisiaj rano 1 4 8 (nie sprawdzałem nie chodzi o dni na drugi dzień to odpaliłem i głos powiedział to samo) tak właśnie z przerwami ona mówi (raczej to jest kobiecy głos) one four eight.
    Prawdopodobnie chodzi o godziny ile godzin głośnik już grał i to mnie martwi. Głośnik zakupiłem jakiś miesiąc temu w neonecie oczywiście jako nowy. Głośnik u mnie grał co najwyżej 20h (2 razy go ładowałem, a na jednym ładowaniu trzyma mi z może jakieś 8h). Nie mogłem znaleźć nigdzie odpowiedzi na moje pytanie, więc może wy mi pomożecie.
    Dzięki
  • REKLAMA
  • #2 16544951
    ciuqu
    Poziom 38  
    Ocena: 826
    Pewnie już w trzy miesiące ogarnąłeś, ale tak dla potomnych to głośnik chwali się jaką ma wersję oprogramowania czy "firmware" jak kto woli.

Nie wiem tyko czemu mówił 6 i 7 a teraz 8.

Mój też mówi 1.4.8
  • #3 16589139
    kamkamilo6
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Wszystko jasne tak dla jasności głośnik mówi to tylko gdy jest połączony z urządzeniem podłączonym do internetu. Aktualizuje się w ten sposób natomiast inne głośniki aktualizuje się przez aplikację jbl connect jak np tak zaktualizowałem jbl flip 3. Dzięki za odpowiedź.
REKLAMA