Witam, posiadam pralkę jak w opisie. Objawy są takie że przy wirowaniu ustawiając pokrętło na wirowanie pokazuje czas 0:10 (10 min) wduszam START zakręci bębnem raz w jedną raz w drugą, nagle czas sie zapauzuje (miga parę sekund) i sie pokazuje na 0 tak jakby zakończyła wirowanie a mija razem około 30 sekund i odziwo na wyświetlaczu nie wyskakuje żaden błąd. Co do obojętnie jakiego programu prania to naduszę START zakręci bębnem po razie prawo/lewo, nabierze wody zapauzuje się sama (nigdy tak nie robiła na obojętnie jakim programie) i po kilku sekundach wypuszcza wodę i koniec prania i na wyświetlaczu pokazuje się 0 jakby zakończyła pranie.
Proszę o pomoc co sprawdzić tylko łopatologicznie jak dla laika.
Niestety nie mam na razie czasu na wezwanie fachowca bo wszędzie gdzie dzwonię to pracują w tych godzinach co ja 10-18, nie mam jak jej dostarczyć do serwisu - taka praca.
Pralka rozebrana, wszędzie niby sucho.
Co sprawdzić?
Szukałem już na internecie ale nikt nie podaje podobnych objawów bo zawsze jakiś błąd wyskakuje na wyświetlaczu a u mnie nie.
Proszę o pomoc co sprawdzić tylko łopatologicznie jak dla laika.
Niestety nie mam na razie czasu na wezwanie fachowca bo wszędzie gdzie dzwonię to pracują w tych godzinach co ja 10-18, nie mam jak jej dostarczyć do serwisu - taka praca.
Pralka rozebrana, wszędzie niby sucho.
Co sprawdzić?
Szukałem już na internecie ale nikt nie podaje podobnych objawów bo zawsze jakiś błąd wyskakuje na wyświetlaczu a u mnie nie.