logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

CCproxy - tworzenie wielu adresów IP na jednym komputerze.

kosin92 10 Maj 2017 14:37 1419 5
REKLAMA
  • #1 16467668
    kosin92
    Poziom 2  
    Witam,
    Mam problem z programem CCproxy. Nie moge skonfigurować go tak aby móc wychodzic kilkoma do wyboru adresami IP z jednego komputera. Czy ktoś już kiedyś to robił i wie o co w tym chodzi, prosiłbym o jaką kolwiek pomoc i podpowiedzi. Dziekuję.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16468317
    kosin92
    Poziom 2  
    Tak zrobiłem tak i nie pojawiają mi się w tym okienku te adresy IP do wyboru...
  • REKLAMA
  • #4 16474683
    kosin92
    Poziom 2  
    Witam.

No i ma ktoś jak pomóc zna się na konfiguracji tego serwera??
  • REKLAMA
  • #5 16478707
    kosin92
    Poziom 2  
    Żyje te forum???? nie ma tu nikogo co to ogarnia, tragedia no..............
    Dodano po 2 [minuty]:
    Czy wie jak wygląda ta konfiguracja??? Na jednym komputerze mam postawić serwer proxy?? a dopiero drugim mam łączyć się w jakiś sposób pod ten serwer i wtedy będę miał te wiele adresów?? Czy wystarczy mi jeden komputer na którym stoi serwer proxy i z niego czy da się wychodzić wieloma adresami IP pod jakiś klient??? LUDZIE PILNE BARDZO PROSZĘ O JAKĄ KOL-WIEK POMOC OPIS JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA !!!!!!!!!

Moderowany przez jimasek:

Zwracam uwagę na poziom twoich wypowiedzi!
    3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.

• #6 16479313
    jprzedworski
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 825
    Nie znam CCproxy, ale coś mi się tu nie zgadza, albo nie rozumiem, co chcesz osiągnąć. To ma być serwer, który ma coś pobierać z internetu i przekazywać do twojej sieci.
    I chcesz mieć różne adresy (do wyboru) od strony internetu? To akurat jest niemożliwe. Od strony LAT tak, ale nie w internecie, bo tam adres ustala ci dostawca internetu. Z reguły jest to jeden adres. Albo statyczny albo dynamiczny, ale jeden. Chyba że masz przydzieloną większą sieć, ale to zwykle mają firmy.
REKLAMA