logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NEC 313 - Jak naprawić ciemne podświetlenie po flashowaniu?

all_tel 27 Lip 2005 21:26 1065 4
REKLAMA
  • #1 1687031
    all_tel
    Poziom 25  
    Ocena: 65
    witam ma do zrobienie nec 313 telefon byl marety zfleszowalem go i tlefon ozyl ale podswietlenie jest bardzo ciemne , pokazuje sie tylko napis Nec i zwis fleszowalem go plikami do nec 313 pl i nec 228 pl bo innych nie ma moze ktos ma namiar na flesha do 313 angielski oryginalny
    pozd.
    Piotr Anglia
  • REKLAMA
  • #2 1689153
    @pollo
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    witam
    zobacz tam gdzie pobierałeś fleshe do nec-ów bo zostałtam załadowany plik o nazwie 313 fikset pobierz i sprawdz a jeżeli masz już to przefleshuj tego nec-ka na systemie 98 ja miałem podobny problem tylko muj telefon po fleshowaniu nie włączył sią ale powtórzyłem operacje na 98 i pomogło
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1697584
    all_tel
    Poziom 25  
    zainstalowalem sobie 98 ale teraz nie moge zainstalowac sterow do tego fona wywyala ze nie odpowiednie sterowniki:cry:
    pozd.]
    Piotr Anglia
  • REKLAMA
  • #4 1697990
    @pollo
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    witam
    system 98 nie lubi kiedy ma zainstalowane więcej niż dwa necki więc sprawdz czy na tym systemie nie było już robione jakieś nec-ki jeżeli tak to odinstaluj i mam rozumieć że necka podpinasz bez bateri , kiedy podepniesz necka to on przechodzi w tryb serwisowy a jeżeli to nie pomoże to w załączniku masz sterowniki
    Załączniki:
    • 3G_Drivers.rar (1.58 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 1698112
    all_tel
    Poziom 25  
    to juz nie pierwszy nec ktory mam do zrobienia ( podpinam bez bateri) podlaczma go na czystym win98 nic nie bylo na min robione , fon wchodzi w serwis mode zolty ekran , ale sterow nie przyjmuje sysytem
    pozd.
    piotr anglia
REKLAMA