logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Overmax expi 5025 - Rozłącza rozmowy przychodzące

Alixia 10 Cze 2017 15:59 987 4
REKLAMA
  • #1 16522418
    Alixia
    Poziom 7  
    Ocena: 16
    To mój drugi Overmax bo lubię tę markę. Niestety w tym coś jest nie tak z układem przycisków. Mimowolne poruszenie uchem, zawadzenie kolczykiem albo czasami zwykłe "nic" powoduje, że ucina mi rozmowy i nic nie słychać, rozłącza się albo przechodzi na głośnomówiący. Co dziwne tak się dzieje tylko przy rozmowach przychodzacych bo jak sama wybieram numer to nie. Układ przycisków na ekranie jest inny i tel. inaczej reaguje. Jestem wsciekła bo potem sama muszę oddzwaniać i narażać sie na koszty. Co tu zrobić by to poprawić? Jakieś sugestie?
  • REKLAMA
  • #2 16522469
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1665
    Zacznij od hardresetu.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 16535612
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1665
    Alixia napisał:
    Szkoda, że nikt mi nie podpowiada...

Dostałaś odpowiedź.
    nutergsm napisał:
    Zacznij od hardresetu.

Jest jeszcze opcja wgrania nowego oprogramowania.
  • #5 16535619
    Alixia
    Poziom 7  
    Ocena: 16
    Hmm... to chyba nie o to chodzi. Wszystko z rozmowami gra. Tylko jak odbieram telefon na ekranie są przyciski np - wybierania numerów czy trybu głosnowiącego i podczas rozmowy naciskam uchem na przyciski i wybiera mi numer albo wlącza tryb głośnomwiacy. Chodzi mi o to by przed odebraniem rozmowy zmienić ekran na jakąs tapete albo coś by nie bylo przycisków;) No może tłumaczę długo i zawile... telefon jest ok tylko projektant nie znał jakby parametrów ludzkiego ciała;)
REKLAMA