logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wybrać tani zestaw TV-SAT? Ferguson 1118SE na początek?

Voorhees 31 Lip 2005 14:58 594 0
REKLAMA
  • #1 1695279
    Voorhees
    Poziom 2  
    Witam, chciałbym się dowiedzieć kilka spraw i skorzystać z Waszego doświadczenia, ponieważ swojego w tej dziedzinie nie posiadam :]

Jeżeli chciałbym kupić zestaw tv-sat to na co zwracać uwagę?
    Polecalibyście coś nie za drogiego, tak na początek?
    Ferguson 1118SE to dobry zakup jak na początek? Czy wybrać coś nieco droższego, a o wiele lepszego (nie wiem czy to jest zły model nawet - ale na pewno lepszy się znajdzie).

Takie pytanie też mam - mam tv w swoim pokoju i też chciałbym obejrzeć czasem coś z sat... orientuje się, że normalnie nie da się zrobić tego, chyba, że chce oglądać to samo co na telewizorze #1 (wtedy pewnie rozgałezić kabel wystarczy). Więc da się jakoś zrobić tak abym oglądał sobie "satelitkę" u siebie? Pewnie trzeba drugi tuner... No kompletnie nie wiem nic na ten temat to mnie poinformujcie albo chociaz wskażcie jakieś FAQ dla noobów względnie przejrzyście napisane.
    I doradźcie co by tu kupić. Nadmienie, że chętnie obejrzałbym sobie programy, których oglądać się normalnie nie da, więc te sprawy takie jak dostępność softu i prostota jego załadowania też by mnie interesowały.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
REKLAMA