Witam !!!!!!!!!!!! ten soft nie jest stary ja mam go w moim telefonie nokii 3310 bo miałem innego softa tunningowego i zmieniłem teraz i jest dobey nic sie nie psuje prosze sie skontaktowac z tym panem
człowieku po co ci orginalny !? modyfikowane sa super !!!
załaczam opis softa ktory wydaje mi sie full wypas !!! jak by ktos go chcial to nieech napisze
Załączniki:
info.txt(5.17 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
DZIĘKUJE WSZSTKIM!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!! JESTEM DEBILEM,GLUPKIEM I FULL AMATOREM........... miałem soft z polskim 5.11 ale bylem ślepy......przepraszam za klopot i pozdrawiam.
✨ Poszukiwano oryginalnego oprogramowania (softu) z polskim językiem dla telefonu Nokia 3310, wersja nie wyższa niż 5.11, w tym także wersji 4.07 lub innych z polskim. W dyskusji pojawiły się sugestie kontaktu z osobami posiadającymi oryginalne softy oraz wskazówki dotyczące stron internetowych z oprogramowaniem, jednak autor potwierdził, że znane mu źródła nie zawierały poszukiwanego softu. Ostatecznie autor przyznał, że posiadał już soft z polskim 5.11, lecz nie zauważył tego wcześniej. Wątek podkreślał różnicę między oryginalnym a modyfikowanym oprogramowaniem oraz trudności w znalezieniu starszych wersji softu z polskim językiem dla modelu Nokia 3310. Wygenerowane przez model językowy.