logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć darmowe dzwonki do Nokii 5510?

Maks113 03 Sie 2005 23:48 2027 11
REKLAMA
  • #1 1704634
    Maks113
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Gdzie mogę ściągnąć darmowe dzwonki do noki 5510 te co mam standardowe juz mnie doprowadzają do ostateczności , szukam na necie wszystko shit jeszcze każą płacić DEBILE ................
    Pomóżcie .............
  • REKLAMA
  • #3 1704663
    Maks113
    Poziom 11  
    hmmmm dzieki wielkie przyda się ...

A czy ktoś ma linki do dzwonków bo o to mi najbardziej chodziło ...
    wrzucam w google "nokia 5510 dzwonki" i mam :D linki do stron erotycznych :D :D
  • REKLAMA
  • #4 1705148
    sas260
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    z tego co sie orietuje to nokia 5510 to jest DCT3 a wiec beda ci potrzebne dzwonki monofoniczne . Proponuje ci sciagnac calego softa modyfikowanego i z tamtad wez same dzwonki....

Dodano po 54 [minuty]:

tu takie znajdziesz www.simplegsm.info
  • REKLAMA
  • #5 1707088
    Maks113
    Poziom 11  
    DZieki wielkie , też o tym myślałem lecz qumpel mi odradził , po ty bedzie sie komórka wyłonczała po 3 sek , jak sie nie przerobi kabla albo cos......... coś tam gadał na ten temat ;/ ....

Nie ma ktoś linku do samych dzwonków do tej komórki ???? ...
    bardzo proszę o pomoc .... napewno to docenie :D:D
  • #6 1707191
    sas260
    Poziom 17  
    no to widac jak sie kumpel zna !!
    zeby wgrac softa potrzebujesz flasher dejna
    a po wgraniu softa musisz policzyc Mbusem sumki kontrolne bo inaczej bedzie sie tel. resetowal

nie wiem dokladnie o co ci chodzi z tymi dzwonkami ???
    czy ty je chcesz wpisywac w kompozytorze ??? jak tak to zalaczam tu kilka naprawde fajnych melodyjek , zobacz je wszystkie .. :)
    Załączniki:
    • mono.rar (17.69 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 1707276
    Maks113
    Poziom 11  
    hmmm........czy nokia 5510 ma kompozytor sprawdziłem i niema :D...
    to pocóż mi nutki zapewne do kompozytora .......
  • #8 1707319
    sas260
    Poziom 17  
    no to w jaki sposob ty chcesz wgrac dzonki ??? nie rozumiem Cie
    przeciez nakia 5510 to ma dzwonki monofoniczne
  • #9 1722269
    Maks113
    Poziom 11  
    Pytałem sie tam gdzie kupiłem fona to można sobie wgrać tylko poprzez , gotowy dzwonek , ściągnięty z neta ... , i wgrany poprzez kabelek do fona...czy to jest trudne - dla mnie nie ... :] , lecz nie moge w tym necie ściągnąć sobie dzwonka monofonicznego wszędzie jakies stronki erotyczne ... itp .. albo płatne ...
  • Pomocny post
    #10 1722313
    norb86
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    A może załóż sobie bezpłatnie konto na http://www.wapster.pl
    Raz na miesiąc będziesz mógł sobie wysłać jakiś dzownek monofoniczny.
    Zainstaluj sobie przeglądarkę Mozilla. Wejdź na stronę http://www.wapster.pl następnie się zaloguj, po lewej kliknij na Nokia, potem Dzwonki, a później znajdź dzwonek który Cię interesuje, kliknij na Edyuj dzwonek. Jak Ci się uruchomi edytor to wejdź w Źródło strony, klikając prawym klawiszem na stronie i wybierz opcję Pokaż źródło dokumentu.
    wyszukjesz na dole źródła ciągu
    <PARAM NAME="rttl" VALUE="nazwa:d=4,o=5,b=90:c#,2g#....
    kopiujesz to co jest w nawiasie po VALUE=
    Wklejasz to do edytrora melodyjek w Logo Menager'ze i wgrywasz za pomocą kabla na telefon.
    Na stronie http://www.supersms.pl po założeniu bezpłatnie konta będziesz mógł jednorazowo wysłać sobie dzownek. Sobie, albo komu innemu, bo piszesz numer telefonu jaki będziesz chciał.
  • #11 1723515
    Maks113
    Poziom 11  
    pomogłes mi :D wielkie dzienki !!!!!!!!!
    zarejestrowałem sie na sumper SMS ... pierwszy dzyn za friko , lecz biore tam gdzie się słucha " zapisz element docelowy jako" i mam dzyna na pulpicie .... ma się zdolnośśći hakera ;) :D :D lecą do Ciebie punkty :P ;-)

Dodano po 4 [minuty]:

ciekawe czy da sie tak ciągnąc polifonie ... bo ten serwis jest gites !!!

Dodano po 34 [minuty]:

polifonia tez mozna ciągnąc jest gites ............
  • REKLAMA
  • #12 1733279
    Maks113
    Poziom 11  
    ale się zrobiłem na szaro a tak się cieszyłem :/ ....
    pościągałem są w formacie mp3 a mają być midi podobno...
    zna ktoś serwisy jeszcze typu wapster ... logujesz się i masz pkt na wykorzystanie...
    poprosze o odp....

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano darmowych dzwonków monofonicznych do telefonu Nokia 5510, gdyż standardowe dzwonki były nieakceptowalne, a większość dostępnych w sieci stron oferowała płatne lub nieodpowiednie pliki. Nokia 5510, będąca modelem DCT3, obsługuje wyłącznie dzwonki monofoniczne. Proponowano pobranie zmodyfikowanego oprogramowania (softu) w celu uzyskania dzwonków, jednak wiązało się to z ryzykiem resetów telefonu bez odpowiedniej procedury wgrywania (flasher, liczenie sum kontrolnych Mbus). Telefon nie posiada kompozytora dzwonków, więc wgrywanie nutek z kompozytora nie jest możliwe. Zalecano pobieranie gotowych dzwonków monofonicznych i wgrywanie ich do telefonu za pomocą kabla. Wskazano serwisy internetowe oferujące darmowe dzwonki, takie jak http://darmowa-polifonia.bo.pl, www.simplegsm.info oraz http://www.wapster.pl, gdzie po założeniu konta można pobrać i wysłać dzwonki na telefon. Opisano także metodę pozyskiwania kodów RTTTL z edytora dzwonków na stronie Wapster i wgrywania ich do telefonu za pomocą programu Logo Manager. Użytkownik potwierdził skuteczność metody i możliwość pobierania również dzwonków polifonicznych, jednak pojawił się problem z formatem plików (mp3 zamiast midi), co wymagało dalszych poszukiwań serwisów oferujących odpowiednie formaty.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA