Witam. Dzisiaj zamierzam sobie kupić któryś z tych dwóch modeli noki. Chciałem się was zapytać, który telefon na moim miejscu byście kupili??. Pozdrawiam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamslawko_k napisał:ja polecam 6610i. jest mniejszy i nowoczesniejszy i bardzo latwo naprawialny.
6310i jest dobry dla starszych panow co juz nie dowidza malych literek, bardzo ciezko naprawialny
ninjahwdp napisał:
Tak... tyle ze 6610i psuja się co chwila, a dobrze uzytkowany 6310i nie potrzebuje zadnej naprawy przez dluuuugi okres
Eustachy_18 napisał:JA tam brałbym Nokie6610i.TO o wiele nowszy telefon.Do tego ma kolorek i polifonie no i funkcjami nie odbiega zbytnio od N6310i.A jak dla mnie to ta N6310i to "ciegiełka" z poprzedniej epoki rozwoju telefoni.Ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
slawko_k napisał:w mojej 6610 trzyma spokojnie tydzien. 9 dni tez się zdazalo
ninjahwdp napisał:
Jestem ciekawy.Miałem przez spory okres czasu N6610i i nigdy mi się nie popsuła.Co wiecej nie miałem z nią żadnych problemów.Sprawowała się idealnie.Wcześniej miałem też N6310i i także nie miałem z nią problemów.Wiec uważam ze oba telefonu są równie bezawaryjne.No czasami zdarzy się trafic na ferelną sztukę ale to juz co innego.
Eustachy_18 napisał:JA tam brałbym Nokie6610i.TO o wiele nowszy telefon.Do tego ma kolorek i polifonie no i funkcjami nie odbiega zbytnio od N6310i.A jak dla mnie to ta N6310i to "ciegiełka" z poprzedniej epoki rozwoju telefoni.Ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
moro25 napisał:Dzięki za komentarze w tej sprawie. W końcu kupiłem sobie Nokie 6310i i zobaczymy jak to z nią będzie. Pozdrawiam
Cytat:]6310i jest dobry dla starszych panow co juz nie dowidza malych literek, bardzo ciezko naprawialny[/quote