Kupiłem 2 lata temu w sklepie Proline kartę graficzną MSI GTX750 2GB, wszystko było z nią w porządku aż do teraz, od 2 tygodni co kilka minut zawiesza się obraz, pojawia się na monitorze pełno małych kwadracików, następnie monitor na sekundę się wygasza a po chwili włącza i wyskakuje komunikat że sterowniki odzyskały stabilność. Myślałem że problem leży po stronie sterowników, lecz niestety po ich czystej instalacji na najnowsze jest nadal to samo, najprawdopodobniej wina lezy po stronie hardwarowej karty. Wiem że MSI daje 3 lata gwarancji na swój sprzęt, ale jeśli da się to jakoś ogarnąć nie tracąc gwarancji to chyba warto spróbować.
Specyfikacja mojego komputera:
Zasilacz Aerocool Strike-X 600 Watt
Dysk twardy segate barracuda 500GB
Procesor AMD FX-4100
RAM 8GB GOODRAM 1333mhz dual channel
Płyta główna Asrock 960GM-VGS3 FX
Ma ktoś jakieś pomysły co to może być?Poniżej przedstawiam zdjęcia karty graficznej, numerów seryjnych, pudełka oraz jak to wygląda w praktyce, proszę o odpowiedź, dziękuję i pozdrawiam.

Specyfikacja mojego komputera:
Zasilacz Aerocool Strike-X 600 Watt
Dysk twardy segate barracuda 500GB
Procesor AMD FX-4100
RAM 8GB GOODRAM 1333mhz dual channel
Płyta główna Asrock 960GM-VGS3 FX
Ma ktoś jakieś pomysły co to może być?Poniżej przedstawiam zdjęcia karty graficznej, numerów seryjnych, pudełka oraz jak to wygląda w praktyce, proszę o odpowiedź, dziękuję i pozdrawiam.