logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Interesujące, ciekawe, niebanalne gadżety reklamowe

pszczola. 01 Wrz 2017 13:57 879 3
REKLAMA
  • #1 16675280
    pszczola.
    Poziom 9  
    Ocena: 9
    Witam
    Poszukuję ciekawych gadżetów reklamowych. Chodzi mi o takie gadżety które zapadają w pamięć i są przydatne osobie je otrzymującej, a dodatkowo nie są drogie. Wiem że jest tego mnóstwo dostępnego na rynku, ale niestety jak idzie się do firmy zajmującej się produkcją takich rzeczy to nie sposób się dowiedzieć które gadżety ludzie lubią a których nie. Pewnie nikt takiego badania nie zrobił. Zachęcam do wypowiedzenia się o gadżetach reklamowych które się otrzymało i są przydatne jak i do oceniania pomysłów innych.
  • REKLAMA
  • #2 16675346
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 16675379
    pszczola.
    Poziom 9  
    Ocena: 9
    Branża to serwis wag. Powerbanki, pendrive i inne odpuszczam na starcie. Jakiś czas temu dostałem taką torbę którą się składa do naprawdę super małych rozmiarów. Tanie hmm 10zł. A właśnie jaki jest wasz stosunek do kubków toreb i innych użytkowych gadżetów tak, nie, fajne, głupie.
  • #4 16675741
    d-t-x
    Poziom 21  
    Ocena: 59
    Fajnym bajerem jest ręcznik, który jest kilkucentymetrową rolką, którą trzeba wrzucić do wody, żeby się w ów ręcznik zamieniła - robi wrażenie.
    Kubki, długopisy i inne duperele to zła droga - zdecydowanie, wolałbym pendrajwa 16GB :)
REKLAMA