logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stary komputer z Windows XP SP3 i możliwości instalacji Skype

Kazimierz100 02 Wrz 2017 23:10 858 0
REKLAMA
  • #1 16677940
    Kazimierz100
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Mam podobny problem.

System Win XP SP3 i Skype 7.30.80.105

Stały komunikat: "Nie można połączyć ze Skype, sprawdź połączenie z internetem".

Z poziomu strony pt."Sign in to your Microsoft account" mam dostęp do swojego konta Skype.

Ma ktoś podpowiedź dla mnie, co może być z tym moim połączeniem z internetem?
    (dla próby wyłączałem czasowo swój nowy Antywirus, nic to nie dało)
    Moderowany przez DriverMSG:

3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
    3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.
    3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.

----
    Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    przez DriverMSG dnia 02 Wrz 2017 23:10
  • REKLAMA
REKLAMA