Witam mam problem z HTC 820, musiałem odzyskać dane z telefonu które zostały skasowane dlatego nie odblokowywałem Bootloadera by nie robić Wipe, zrobiłem roota na zablokowanym Bocie przez KingoRoot, i z 4 razy ta metoda działała za 5 Root Failed i telefon się zawiesił w tym momencie najprawdopodobniej uszkodził się bootloader bo po podłączeniu do Ładowarki miga tylko pomarańczowa dioda, podmiana bateri nic nie dała,różne kombinacje klawiszowe również, nie da się wejść do Hboot, w komputerze jedynie widnieje jako QDLoader czyli wisie w trybie wgrywania oprogramowania , telefon widoczny jest w programie QPST, natomiast nie mogę nigdzie znaleść oprogramowania do HTC, z drugiego identycznego sprawdziłem budowę partycji i jaki jest ich układ i w których blokach pamięci się znajdują, mogę z drugiej uszkodzonej płyty głównej zrobić kopie partycji tylko nie mam pojęcia jak je wgrać albo jaki rom w formacie MBN mógł by przywrócić telefon do życia. W załączniku Podział telefonu na partycje i ich początek i koniec w pamięci (*.JPG) i plik PDF z Listą partycji na telefonie.