logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP ProtectSmart Pavilion - Co to za model?

JaroFon 07 Wrz 2017 07:30 9402 3
REKLAMA
  • #1 16685661
    JaroFon
    Poziom 23  
    Ocena: 355
    Witam. Mam laptopa w którym za nic nie mogę dojść do tego jaki to dokładnie model laptopa. Na obudowie jedyne napisy to te z foto. Od spodu obudowa w ogóle nie posiada naklejki:

Pod baterią jest tabliczka znamionowa ale nie wiem czy ona mówi jaki to dokładnie model:

Nie można uruchomić laptopa bo jest do wymiany gniazdo DC. Potrzebuję model tego laptopa bo chciałem znaleźć takie gniazdo aby je kupić. Oczywiście wiem że lepiej otwożyć i wizualnie zobaczyć jak wygląda ale i tak żeby cokolwiek szukać to muszę podać jakiś model laptopa. Do gniazda wchodzi inny wtyk jak ten typowy z HP czy Dell:

Ten wtyk z przewodem też muszę kupić bo w tym jest ułamany bolec.

Czy ktoś wie co to dokładnie za model laptopa?

• REKLAMA
  • #2 16685672
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2251
    Przecież masz tam model, jest to HP Pavilion 17-e033sc, więcej tu :D
  • REKLAMA
  • #3 16685674
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10460
    Zartujesz? Czy tylko jestes az tak leniwy, ze nie chce Ci sie przeczytac tego co sam zamiesciles?

Model 17-e033sc -> HP Pavilion 17-e033sc
  • #4 16685694
    JaroFon
    Poziom 23  
    Ocena: 355
    Ja nie żartuję i widzę ten symbol, ale jak jakikolwiek z tych symboli z naklejki wpisuję w necie to zawsze wyskakuje ten laptop. Dlatego chciałem się upewnić. Czyli już widzę że to model z serii 17-e. Dzięki za podpowiedź
REKLAMA