logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do Windows CE 2.0 dla Jornada 620lx - PCMCIA USRobotics, INTEL Flash Card

psion 03 Maj 2002 13:52 3677 5
REKLAMA
  • #1 14518
    psion
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Czy ktos wie gdzie mozna zdobyc sterowniki
    dla Windowsa CE 2.0 (Jornada 620lx) do
    kart PCMCIA ( modem USRobotics V.34 CE , INTEL PCMCIA Memory Flash Card ) szukałem na stronach producentów, ale bez skutku ?
  • REKLAMA
  • #2 14654
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 241
    WindowsCE ma je WBUDOWANE w system, wkladasz karte i ona dziala.(tak przynajmniej jest w teori) Ja mam LG , testowalem kilka modeli modemow i sieciowek a takze karty pamieci CompactFLASH i PCMCIA i dzialalo to bez zarzutu.Wydaje mi sie ze problem moze byc z kartami COMBO np siec+modem lob modem+ISDN
  • REKLAMA
  • #3 14699
    psion
    Poziom 11  
    Z tego co wiem Win CE 3.0 ma wszystkie sterowniki , ale Win CE 2.0 ich chyba nie posiada .Czy Ktos może to potwierdzic ?
  • REKLAMA
  • #4 14726
    elektryk
    Poziom 42  
    Pozostaje ci sprawdzic wkladajac karte do komputera.W sprzedawcy z reguly nie maja nic przeciwko temu
  • REKLAMA
  • #5 14772
    psion
    Poziom 11  
    Próbowałem już zarówno z PCMCIA card memory flash jak i Compact Flash ,palmptop wykrywa je w odpowiednich slotach ,ale nic więcej nie można z nimi zrobic.Powinna się chyba pojawic dodatkowa ikona na pulpicie , lub w panelu kontrolnym ( dodatkowy dysk ) ??????
    Modemu data/fax PCMCIA V.34 CE USRobotics wogóle nie wykrywa.
  • #6 14785
    elektryk
    Poziom 42  
    Jak wkladasz karte pamieci to pojawia sie dodatkowy folder "Storage Card" w katalogu glownym ewentualnie "Storage Card2" jesli sa 2 karty.Jesli chodzi o modem to uruchom dial-up to powinna byc mozliwoac wyboru innego oprocz "Serial modem COM1" U mnie tak bylo
REKLAMA