logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stacja hot air PT852 z Allegro – grzałka działa, brak nadmuchu powietrza

telrad 06 Sie 2005 11:10 5264 4
REKLAMA
  • #1 1710793
    telrad
    Poziom 21  
    Ocena: 47
    Witam, właśnie odebrałem przesyłkę od komisjurajski z allegro, przysłali mi stację hot air PT852, po włączeniu grzałka grzeje ale nie dmucha powietrzem, potencjometr od powietrza nie reaguje na zmianę położenia. Moje pytanie jest takie: czy nie umiem uruchomić tej stacji ?
  • REKLAMA
  • #2 1710840
    fifii69
    Poziom 29  
    Ocena: 15
    podkręcasz potencjometrem i powinno dmuchać powietrze, jak niedmucha to uważaj bo łatwo grzałke zjarasz jak nebędzie miała nadmuchu powietrza
  • REKLAMA
  • #3 1710856
    telrad
    Poziom 21  
    Miałem pozwolenie od Komisjurajski na rozkręcenie, okazało się że jest wyłamane wyjście wężyka z pompki, przed rozkręceniem coś śmierdziało tak jak przegrzany transformator, po rozkręceniu okazało się że to nie wygrzewa się trafo tylko dymi się z potencjometra od regulacji nadmuchu. :(
  • REKLAMA
  • #4 1920662
    yeremiasz
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Właśnie przymierzam się do zakupu w Allegro stacji Hot Air 852 z tego samego źródła co kolega, tzn. Komisjurajski. Chciałem zapytać o ocenę sumienności sprzedającego i jak zkończyła się sprawa z uszkodzonym nadmuchem.
    Pozdrawiam
  • #5 1920787
    telrad
    Poziom 21  
    Witam.
    Oczywiście stację wysłałem tego samego dnia to komisjurajski na mój koszt bo inaczej nie przyjmują, ale to tak jest wszędzie. Po tygodniu przysłali nową i sprawną. Także mogę polecić komisjurajski bo są solidną firmą. Jak dzwoniłem później do nich to mówią ze sprawdzają stacje przed wysyłką , może i poczta rzucała tą paczką ze się uszkodziło ?
    pozdrawiam
REKLAMA