logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Witam potrzebuje porady sterownik SP-06L +reg euroster2006

kosior35 11 Paź 2017 18:07 1335 5
REKLAMA
  • #1 16751113
    kosior35
    Poziom 7  
    Ocena: 2
    Witam potrzebuje porady w sprawie podłączenia regulatora pokojowego euroster2006 do sterownika SP-06L firmy ELECTRONICS , także wiekszej wiedzy w obsłudze tegoż sterownika .Wielki laik ze mnie i pare podpowiedzi mnie uszczśliwi 8-O
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16751238
    lasl
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    euroster-styki com 2 i no 3
    sp-06 wejscie jack
  • REKLAMA
  • #3 16751911
    kosior35
    Poziom 7  
    Dzieki czyli wiem jak już podłączyc,a jesli chodzi o ustawienia to można by coś wiecej w temacie .Pytanie także czy ten regulator steruje samą pompą czy też działa na wentylator?Jestem w tym temacie całkowicie nie obeznany mam dużo pytań ,np skąd wiem że regulator już współpracuje ze sterownikiem ,jak to sprawdzic co ustawic itp.czyli poprostu od deski do deski po kolei jeśli ktoś odważy sie pomóc,zaznaczam że chodzi o sterownik SP-06L,pozdrawiam czekam na rady
  • REKLAMA
  • #4 16752121
    lasl
    Poziom 14  
    Przeczytaj ze zrozumieniem instrukcję sp-06 i eurostera .W razie problemów(których być nie powinno) coś poradzimy.
  • REKLAMA
  • #5 16753159
    kosior35
    Poziom 7  
    Przeczytałem instrukcje sp-06l i na temat regulatora jest tyle ze moge go wpiąc z tyłu na dwóch kablach wtyczka typu jack i to koniec, zadnego opisu jak to uruchomic ,czy nawet wzmianki czy mam tez cos w sterowniku ustawiac założyłem kabelki do wtyczki cinch (pasuje do wejscia) I CO DALEJ Z TYM FANTEM POJECIA NIE MAM ustawienia fabryczne zostawiłem ,jedyne co to ustawiłem godz dzien i tyle ,nawet niewiem na jakiej zasadzie to działa .Przepraszam jestem giga laikiem w temacie ale licze na jakąś pomoc krok po kroku
  • #6 16754205
    lasl
    Poziom 14  
    Kolego zaproś instalatora ,który Tobie to montował .Ustawianie kotła korespondencyjnie(jeżeli z instrukcją nie dajesz rady) to raczej nic dobrego,tym bardziej jak twierdzisz że jesteś ,,giga laikiem''. :)
REKLAMA