logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Rosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikację

mcmaciek 21 Paź 2017 13:10 3885 3
REKLAMA
  • #1 16769752
    mcmaciek
    Poziom 2  
    Witam!

Wpadło mi w ręce stare, rosyjskie lusterko samochodowe, prawdopodobnie z zegarem. Nigdzie w Internecie nie mogę znaleźć informacji co to dokładnie jest, jak działa i ile może być warte. Ktoś pomoże?

Rosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikację
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16769764
    olekt2002
    Poziom 32  
    Ocena: 507
    Nakładka na lusterko wsteczne z zegarem i alarmem. Wartość ok.20-25PLN.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 16771063
    aksakal
    Specjalista - urządzenia lampowe
    Ocena: 2998
    To samochodowe lustro tylnego rodzaju z zegarem. Na zdjęciach schemat i instrukcja eksploatacji.Rosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikacjęRosyjskie lusterko z zegarem - Prośba o identyfikację
  • Pomocny post
    #4 16817144
    hurtovnik32
    Poziom 20  
    Ocena: 219
    Ciekawy przedmiot z "epoki" - sam miałem takie ok. dwadzieścia lat temu w swoim FSO 1500. Widzę że fabrycznie nowy i z oryginalnym opakowaniem. Myślę że cena przysłowiowej "flaszki" podana przez kolegę powyżej jest mocno nieobiektywna. Radzę poszukać w kręgach i pasjonatach motoryzacji z tamtego okresu. Pozdrawiam.
REKLAMA