logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć trafopowielacz 50BN0100 lub HR7276 do SUN DGA 1800?

krysdar 07 Sie 2005 15:13 2473 4
REKLAMA
  • #1 1713986
    krysdar
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jeszce raz podejmuję ten temat, albowiem wcześniej albo nie wszedł ten temat na forum albo ja coś źle zrobiłem bo go teraz nie mogę odnależć. Mianowicie chodzi o to, że uszkodził mi się monitor od analizatora spalin, a dokładnie trafopowielacz 50BN0100, podobno zamiennik to HR7276, podałmi taką informację jeden z uczestników forum lecznie mogę teraz tej strony odnaleźć. Płyta do, której jest przylutowane to trafo to 34BC0182R ISS L, na wewnętrznej stronie kineskopu jest napis TOSHIBA M30KPF23XX06 94 44. A analizator to SUN DGA 1800, na monitorze na zewntrz nie ma żadnych napisów. Szukałem już na trafopowielacze.pl ale tam nie ma ani orginału ani zamiennika. Gdzie to jeszcze można szukać. Chętnie dogadam się z kimś kto może by mi go naprawił.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1715755
    krysdar
    Poziom 11  
    Napisałem e-maila do trafopowielacze lecz oni go nie mają. Jak mogę go kupić z tej drugiej firmy, krórą mi podałeś, bo domyślam się, że jest to jakaś zagraniczna firma. Pozdrawiam Krysdar.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1716367
    lisek
    Serwisant RTV
    Ocena: 6867
    to jest niem.firma cena ok.40,-euro

ale na http://www.poltronic.com.pl/sklep/sklep.php
    znalazłem ,że mają za 93,-zł Dzwoń!

nne ciekawe strony z PL
    www.radiohobby.com.pl Rzeszów

Elektronik-land Kraków tel.012-427 00 99 mają HR...

Soltronik W-wa 022- 669 99 36

www.videosat.k5.pl

www.tme.pl

Cybor-tech bierutów/W-wia 071-314 64 29
    www.cybor-tech.com.pl
    Tutaj tez maja za 103,- zł
  • #5 1717543
    krysdar
    Poziom 11  
    Wielkie dzięki DOBRY CZŁOWIKU, jutro tj.09.08. postaram się wszystkie te kontakty sprawdzić i może wreszcie kupię to przeklete trafo. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Krysdar. P/S: jeśli masz jakieś pytania odnośnie samochodów lub instalacji gazowych w samochodach, chętnie podpowiem co zrobić lub czym i jak wyregulować. Pytania można kierować na krysdar(_at_)tlen.pl lub euro-car1(_at_)tlen.pl.

Dodano po 2 [godziny] 15 [minuty]:

krysdar napisał:
    Wielkie dzięki DOBRY CZŁOWIKU, jutro tj.09.08. postaram się wszystkie te kontakty sprawdzić i może wreszcie kupię to przeklete trafo. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Krysdar. P/S: jeśli masz jakieś pytania odnośnie samochodów lub instalacji gazowych w samochodach, chętnie podpowiem co zrobić lub czym i jak wyregulować. Pytania można kierować na krysdar(_at_)tlen.pl lub euro-car1(_at_)tlen.pl.
    A i jeszce jedno, czy jeżeli w symbolu tegoż trafo jest: HR 7276-HR to jest to coś innego niż HR 7276? Bo znalazłem HR 7276-HR i nie wiem czy to jest to.
REKLAMA