logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dekoder Polsatu Evobox - po wyłączeniu dekodera znika godzina

fotosing 25 Paź 2017 14:39 12012 6
  • #1 16778489
    fotosing
    Poziom 10  
    Ocena: 20
    Mam problem, bo po wyłączeniu dekodera po ok. minucie sam się wyłącza, znika godzina i tyle. Żeby go uruchomić to musi od nowa się inicjalizować. Jak to zmienić? Kontrolka z czerwonej zmienia się na białą. Czuwanie / uśpienie w menu ustawienia jest na automatyczne...
  • Pomocny post
    #2 16778660
    netTv
    Poziom 32  
    Ocena: 579
    Zmień ustawienie trybu oszczędzania energii
    W menu Ustawienia / Ustawienia Użytkownika / Oszczędzanie energii ustaw SZYBKI START.
  • #3 16778855
    fotosing
    Poziom 10  
    Dziękuję. Zaraz to zrobię. Jak będzie jutro z rana odpiszę.
  • #4 16779451
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 16780234
    fotosing
    Poziom 10  
    Dziękuję netTv pomógł mi, gdyż nawet z serwisu polsat w tej dziurze gdzie mieszkam namawiali mnie na wymianę dekodera a ten już jest 2 gi tej samej firmy. Wszystko działa narazie ok. Godzina nie znika. Co do menu to jest po polsku ale instrukcja obsługi jest bardzo skromna. Gdyby tam coś było w tym temacie to bym to odczytał.
  • #6 16780795
    netTv
    Poziom 32  
    Ocena: 579
    Polecam Twojej uwadze menu STREFA ABONENTA i dalej POMOC
  • #7 16781190
    fotosing
    Poziom 10  
    Dzięki za radę ale nie wcinam się w to, gdyż Abonentem jest moja żona a mi tylko ta wada przeszkadzała...:)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z dekoderem Polsatu Evobox, który po wyłączeniu samoczynnie się wyłącza, a godzina na wyświetlaczu znika. Inna osoba sugeruje zmianę ustawienia trybu oszczędzania energii na "SZYBKI START" w menu Ustawienia. Po zastosowaniu tej rady, użytkownik potwierdza, że problem został rozwiązany, a godzina nie znika. W dyskusji poruszono również kwestię braku instrukcji obsługi oraz dostępności menu w języku polskim.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA