Witam, ja z takim nietypowym pytaniem. Od roku używałem Win7 Pro i tak w sobotę postanowiłem, że przejdę na 10. Na początku oczywiście chciałem zobaczyć jak zrobić to za darmo, więc wpisuje w google, pierwszy link do YouTube i tam autor pokazywał jak wpisuje 'windows 10 download' i wchodzi na stronę MS, patrzę - filmik dodany 2 lata temu, więc myślę, że zapewne to już nie działa, ale wpisuję, pobieram narzędzie do aktualizacji i przez ok. 2h komputer zaktualizował się do 10. W ustawieniach jest napisane, że system jest aktywowany. Zdziwiła mnie ta sytuacja, zacząłem czytać na różnych forach i wszędzie znajdowałem, że obecnie możliwa jest aktualizacja jedynie dla niepełnosprawnych, ale łatwo to można obejść, aby każdy mógł zrobic update.
I takie, może i głupie, ale pytanie: Czy 10 będzie cały czas aktywowana? Żeby potem się nie okazało, że to jakiś okres próbny czy coś, choć nie wydaje mi się, żeby tak było.
I takie, może i głupie, ale pytanie: Czy 10 będzie cały czas aktywowana? Żeby potem się nie okazało, że to jakiś okres próbny czy coś, choć nie wydaje mi się, żeby tak było.