logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 2700c - Cicho działający telefon nokia 2700c

jojusz 28 Lis 2017 18:05 966 6
REKLAMA
  • #1 16855027
    jojusz
    Poziom 10  
    Witam. Mam problem ze swoim telefonem. Jak dzwonię do kogoś to o mnie słyszy dobrze, a ja go słyszę ale bardzo cicho. Włączę muzykę albo radio to słychać idealnie. Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 16855041
    marqqv
    Poziom 32  
    Ocena: 606
    Podczas rozmowy regulowałeś głośność ?
    jojusz napisał:
    ,a ja go słyszę ,ale bardzo cicho.Włączę muzykę albo radio to słychać idealnie.Proszę o pomoc.

Możesz to przybliżyć jak gdzie włączysz ?
  • REKLAMA
  • #3 16855069
    jojusz
    Poziom 10  
    Nie regulowałem,bo nie wiem jak.
  • REKLAMA
  • #4 16855101
    marqqv
    Poziom 32  
    Ocena: 606
    Jeżeli telefon nie ma po boku klawiszy do pogłaśniania to w trakcie trwania rozmowy można to zrobić klawiszami nawigacyjnymi w lewo i w prawo, lub yoistik telefonu .
  • #5 16855533
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 463
    Albo jest tak jak pisze marqqv albo masz głośnik rozmów do wymiany. Częstą usterka w tych typach telefonów.
  • REKLAMA
  • #6 16855801
    tuszyn1233
    Poziom 10  
    Ocena: 12
    Przeczyść siateczkę od głośniczka, a jak to nie pomoże to głośnik do wymiany(między szybką a płytą masz gumkę którą też należałoby wyczyścić więc pewnie bez rozebrania się nie obejdzie)
  • #7 16858047
    kolys
    Poziom 20  
    Ocena: 56
    Ten telefon ma dwa głośniki. Jeden od rozmów a drugi z tyłu odpowiada za odtwarzanie muzyki, radia i tryb głośnomówiący. Niestety te modele mają bardzo cichy głośnik od rozmów nawet po wymianie i wyczyszczeniu. Za to głośnik z tyłu gra bardzo głośno.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z telefonem Nokia 2700c, polegający na cichym dźwięku podczas rozmów, mimo że muzyka i radio działają prawidłowo. Odpowiedzi sugerują, aby sprawdzić regulację głośności, która może być kontrolowana klawiszami nawigacyjnymi. Wskazano również na możliwość uszkodzenia głośnika rozmów, co jest częstą usterką w tym modelu. Rekomendacje obejmują czyszczenie siateczki głośnika oraz sprawdzenie gumki między szybą a płytą. Użytkownicy zauważają, że głośnik rozmów w tym modelu jest z natury cichy, nawet po wymianie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA