logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć AP Planet WAP 1963A do komputera po konfiguracji dostawcy?

10 Sie 2005 02:24 1541 4
REKLAMA
  • #1 1721533
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 1721728
    trocse
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 28
    Podstawa to znac IP tego AP , ten dostawca mogl zmienic ustawienia na swoje, a polaczenei sieciowe jesttradycyjne zadna tam inna ikona poprzez smtp nie jest wskazana normlanie przez ip poprzez przegladarke , no ale fakt musisz miec ta sama klese IP co AP na kompie, albo zapytasz sie dostawcy albo musisz poprubiowac roznych klas z szeroka maska i z programikiem lookatlan np. Skoro dalej ni emasz netu to do dostawcy z pytaniami bo to naszybsza droga jednak.
  • REKLAMA
  • #3 1722689
    Luckskywalker
    Poziom 21  
    Ocena: 122
    Witam.tutaj chodzi o maske podsieci pewnie,zróbe tak:podłacz AP do skretki,włacz go,potem (jesli masz xp to w ten sposób)klikasz start->uruchom->wpisujesz "cmd"po uruchomieniu wpisujesz "arp -a"i powinienes miec tam miedzyinnymi IP tego AP,potem zmieniasz sobie podsiec na taka sama i i mozesz konfiugurowac AP..mozesz jeszcze zresetowac AP i skonfigurowac odnowa.
  • REKLAMA
  • #4 1722743
    trocse
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 28
    Luckskywalker napisał:
    Witam.tutaj chodzi o maske podsieci pewnie,zróbe tak:podłacz AP do skretki,włacz go,potem (jesli masz xp to w ten sposób)klikasz start->uruchom->wpisujesz "cmd"po uruchomieniu wpisujesz "arp -a"i powinienes miec tam miedzyinnymi IP tego AP,potem zmieniasz sobie podsiec na taka sama i i mozesz konfiugurowac AP..mozesz jeszcze zresetowac AP i skonfigurowac odnowa.

W tablicy arp bedzie mac i IP tylko wtedy jak oba IP beda w tej samej podsieci :), a jak jest inna to podalem jak ja znalesc :)
  • #5 1722752
    Luckskywalker
    Poziom 21  
    Ocena: 122
    Ano tak=]przepraszam ,zakręciłem sie=]ja to bym go zresetował odnowa
REKLAMA