logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmieniarka CD VW Polo 2001r z radiem Beta - brak reakcji po podłączeniu

Endriu.k 01 Gru 2017 17:36 1377 3
REKLAMA
  • #1 16861231
    Endriu.k
    Poziom 15  
    Ocena: 76
    VW Polo 2001r.
    Radio Beta, dokupiłem do niego zmieniarkę jak na foto.
    Podłączyłem ori kostkę zmieniarki do radia a pod jedną wtyczkę zmieniarki dwuprzewodową (myślę, że zasilająca) podłączyłem kabel z wtyczką do zapalniczki. Plus dałem do niebiesko-szarego a minus do brązowego.
    Niestety w tej konfiguracji zmieniarka nie działa nic się nie zaświeca i radio jej nie widzi.
    W czym problem, czy trzeba jeszcze jakiś kabel podłączyć, czy poprostu zmieniarka jest uszkodzona?.
    Załączniki:
    • Zmieniarka CD VW Polo 2001r z radiem Beta - brak reakcji po podłączeniu 3.jpg (1.61 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zmieniarka CD VW Polo 2001r z radiem Beta - brak reakcji po podłączeniu 2.jpg (1.71 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Zmieniarka CD VW Polo 2001r z radiem Beta - brak reakcji po podłączeniu 1.jpg (567.21 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16861455
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 16861469
    bbary
    Poziom 15  
    Ocena: 17
    Witam,
    ta dwuprzewodowa wtyczka to podświetlenie klawiszy twojego CD Playera czy jak piszesz "zmieniarki". Podłącz wtyk mini iso do górnego slotu w radiu. 2-pinową wtyczkę podłącz do zasilającego ISO twojego radia : PIN8 - MASA (ważne) , PIN6 - podświetlenie klawiszy. Najszybciej ... połącz kawałkiem przewodu obudowy tych dwóch urządzeń.
    Załączniki:
    • Zmieniarka CD VW Polo 2001r z radiem Beta - brak reakcji po podłączeniu player_tył.jpg (43.07 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 16861713
    Endriu.k
    Poziom 15  
    Ocena: 76
    Koderr

Kuźwa strzeliłeś w dziesiątkę...nie mogłem w to uwierzyć po odwinięciu izolacji ucięty był kabel i zaizolowany.
    Wszystko już działa.
REKLAMA