logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Zlecę naprawę zasilacza (prostownika) 10/120

decybel27 10 Gru 2017 14:09 603 0
REKLAMA
  • #1 16881062
    decybel27
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam. Jak w temacie potrzebuję naprawić mój prostownik z możliwością regeneracji akumulatorów z regulacją volt i amperów 10/120 Urządzenie przestało wyświetlać wskazania napięcia i amperarzu jedynie działa podświetlenie wyświetlacza. Brak prądu na wyjściu Od nowości dwa razy użyte lecz już po gwarancji. Posiadam też drugie sprawne z którego dołączam zdjęcia. Myślałem że to jakiś bezpiecznik lecz po rozebraniu złapałem się za głowę, zwykły prostownik bym naprawił, ale z tym nawet elektronik w moim mieście miał problem. Może urządzenie takie skomplikowane ze względu na cenę ponad 7tys. Ale wiem że tu na pewno ktoś sobie z tym poradzi. Fajnie by było gdyby dostarczyć osobiście na terenie zachodniopomorskiego chociaż wysyłka też wchodzi w grę dla osób zaufanych. Dodam jeszcze że zależy mi na czasie.
    Załączniki:
    • [Zlecę] Zlecę naprawę zasilacza (prostownika) 10/120 20171210_135127.jpg (3.65 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [Zlecę] Zlecę naprawę zasilacza (prostownika) 10/120 20171210_135122.jpg (3.37 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA