Witam. Zamierzam kupić do swojego pokoju zestaw kina domowego i tutaj rodzi się pytanie jakie wybrać.
Rozmyślam nad kupnem kolumn z serii JBL , a amplitunera z serii HK ? Czy to dobry wybór ? Tylko i wyłącznie używane, do 1000-1200 zł, ale jak będzie mniej to jak najbardziej na tak. Czy polecacie coś z innej firmy, nie musi być to konkretny gotowy zestaw jak najbardziej mogą być to również tz. składaki, chodzi mi by to ładnie grało? Oczywiście inne marki również wchodzą w grę.
Myślałem nad takim wyborem:
Kino domowe HARMAN KARDON AVR 138 + DVD 28 + JBL SCS 140/230
albo:
Amplituner Harman/Kardon AVR 132 + 2x JBL - TLX111 + 1x JBL SCS 140/230
bądź coś tańszego:
Kino domowe JBL Simply Cinema ESC333 450 WATT
Czekam oczywiście na wasze opinie, polecenia i sugestie.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Jeżeli to nie ten dział proszę o przeniesienie, a nie usuwanie posta, z góry dziękuję
Rozmyślam nad kupnem kolumn z serii JBL , a amplitunera z serii HK ? Czy to dobry wybór ? Tylko i wyłącznie używane, do 1000-1200 zł, ale jak będzie mniej to jak najbardziej na tak. Czy polecacie coś z innej firmy, nie musi być to konkretny gotowy zestaw jak najbardziej mogą być to również tz. składaki, chodzi mi by to ładnie grało? Oczywiście inne marki również wchodzą w grę.
Myślałem nad takim wyborem:
Kino domowe HARMAN KARDON AVR 138 + DVD 28 + JBL SCS 140/230
albo:
Amplituner Harman/Kardon AVR 132 + 2x JBL - TLX111 + 1x JBL SCS 140/230
bądź coś tańszego:
Kino domowe JBL Simply Cinema ESC333 450 WATT
Czekam oczywiście na wasze opinie, polecenia i sugestie.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Jeżeli to nie ten dział proszę o przeniesienie, a nie usuwanie posta, z góry dziękuję