logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung VP-D353 - Wyświetlacz LCD spadła taśma łącząca

magiaoka 09 Lut 2018 14:54 1140 1
REKLAMA
  • #1 17024774
    magiaoka
    Poziom 9  
    Ocena: 21
    Witam Serdecznie !
    Proszę o pomoc związaną z małą kamerką Samsung VP-D353 mini DV
    Chodzi o założenie taśmy łączącej kamerę z LCD czy dużo z tym rozbieraniem roboty i czy sam dam radę. Nie wiem jak rozkręcić aby się tam dostać a nie chcę nic uszkodzić .
    Dlatego proszę o pomoc.
    Mam trochę kaset i chciałbym je pozgrywać stąd próba wskrzeszenia tej kamerki.
    Załączniki:
    • Samsung VP-D353 - Wyświetlacz LCD spadła taśma łącząca DSCN9265.JPG (152.66 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 17025911
    magiaoka
    Poziom 9  
    Ocena: 21
    Uporałem się z rozebraniem trzeba było wszystko porozkręcać aby dostać się do taśmy łączącej LCD z kamerą taśma oczywiście zerwana nowa to około 30 zł ale nie będę się chyba już z tym bawił bo odtwarza tylko bez LCD.

Ale mam drugie pytanko czy jest jakaś regulacja kieszeni na kasety bowiem nie za każdym razem załapie trzeba docisnąć kieszeń i przytrzymać ale i to nie za każdym razem chwyci odtwarzanie czasem kieszeń sama się otworzy a czasem w wizjerze wyświetla brak taśmy. Byłbym wdzięczny za naprowadzenie co jest grane.
REKLAMA