logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Czy aplikacja Spyphone jest niewykrywalna i skuteczna w monitorowaniu?

Dominik kozioł 21 Lut 2018 17:23 4338 6
REKLAMA
  • #1 17053477
    Dominik kozioł
    Poziom 8  
    Witam, mam taką sytuację, gdzie chciałbym zobaczyć z kim i o czym pisze moja partnerka, co przede mną ukrywa. Czy ta apka się sprawdzi i czy jej nie znajdzie przypadkiem?
  • REKLAMA
  • #2 17053570
    kokapetyl
    Poziom 43  
    Ocena: 2105
    Dominik kozioł napisał:
    chciałbym zobaczyć z kim i o czym pisze moja partnerka, co przede mną ukrywa

Jak nie ufasz, to zmień partnerkę, zanim ona to zrobi. :D
  • REKLAMA
  • #3 17053582
    Dominik kozioł
    Poziom 8  
    Hahahah......nie ma takiej opcji :D nie dopuszczam nawet takiej myśli. Nie sądzę też by mnie zdradzała, ale wolę być pewny na 100%, niż chodzić cały czas zamyślony :(
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 17053585
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 610
    Na jakim telefonie chcesz to zainstalować ? Na symbianie było to dobrze ukryte i jak dziewczyna "blondynka" to nie powinna tego odkryć a gdyby nawet to nie będzie wiedziała do czego to jest. Pomijajac ,że to co chcesz robić jest nielegalne to prościej będzie pożegnać się z dziewczyną lub idź do lekarza jak jesteś chorobliwie zazdrosny.
  • #5 17053594
    Dominik kozioł
    Poziom 8  
    Symbian, czy nie wykryje jej avast?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 17053607
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 610
    Miałem to dawno zainstalowane na którejś Nokii i nigdy nie zauważyłem by się antywirus przy połączeniu z komputerem o coś darł. Testowo zainstaluj i sam sprawdź , powinno dzialać bez problemu.
  • #7 17053614
    Dominik kozioł
    Poziom 8  
    Oki, dzięki za porady

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zastanawia się nad skutecznością i niewykrywalnością aplikacji Spyphone w kontekście monitorowania wiadomości swojej partnerki. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące instalacji aplikacji na telefonach z systemem Symbian, z uwagą, że w przeszłości aplikacja działała bez problemów i nie była wykrywana przez programy antywirusowe, takie jak Avast. Jednakże, niektórzy użytkownicy podkreślają, że działania te są nielegalne i sugerują, aby zamiast tego rozważyć zakończenie związku lub skonsultowanie się z terapeutą w przypadku zazdrości.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA