logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wasze opinie o DENON PMA-980R lub CAT. Naprawde Pilne...

micubussi 17 Sie 2005 00:34 5686 4
REKLAMA
  • #1 1740203
    micubussi
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Witam wszystkich.

Zamierzam kupić wzmacniacz DENON PMA-980R i chciałbym usłyszeć jaka jest jego wartość i ocena jakokciowa w waszych oczach. Jeżli chcecie możecie też wtrącać tu wszystko co wam przyjdzie na myśl związanego z danym tematem. Za wszystkie szczere odpowiedzi serdecznie dziękuje. :)

Jesli ktos wie takze cos o firmie CAT produkujacej głośniki to także prosiłbym o opinie.
    Dziękuje.

Pozdrawiam
    micubussi
  • REKLAMA
  • #2 1740899
    Rafaell
    Poziom 16  
    Denon bedzie fajny a Cat to przynajmniej nie zbyt dobra firma
  • REKLAMA
  • #3 1741028
    fulos
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Denon - firma dość znana. Co do tego wzmacniacza jeszcze pod koniec roku 2004 widziłem go ze dwa razy na aukcjach za jakieś 400 zł. Co do dźwieku nie ma co się przyczepić. Nie wiem tylko na czym jest wykonana końcówka mocy - co jak dla mnie ma duże znaczenie. Co do mocy tego sprzętu to pobór mocy jest rzędu 260W a więc nie powala z nóg.

Firma CAT kompletnie nie wiem co to za twór.
  • REKLAMA
  • #4 1741283
    ige
    Poziom 35  
    Ocena: 42
    jesli chodzi o firme denon to zgadzam sie z przdmowcami to dobry i dosyc solidny sprzet z ktorego bedziesz zadowolony,jesli chodzi o firme cat to raczej firma pokroju alpharda itp... nie polecam
  • #5 1742276
    micubussi
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Dziekuje za odpowiedzi. A teraz chcialbym sie dowiedziec jakie byscie polecali kolumny do 500-600zl. Najlepiej podlogowe z dobrym uderzeniem bassu. Chodiz mi chyba raczej o uzywane second handy np z allegro. :-)
REKLAMA