witam,
mam problem z radiem fabrycznym blaupunkt fx w fordzie mondeo z 2009 roku
znajomy kupił mondka z takim radyjkiem i wiedząc że mam taki sam model poprosił mnie o wgranie aktualizacji do swojego radia.
jak to bywa, bądź dobry a na pewno coś się wysypie.
w moim przypadku aktualizacja przebiegła bezproblemowo. zaktualizował się soft radia, po włożeniu karty z nowymi mapami coś się doinstalowało i wszystko działa bez problemu.
Przesiedliśmy się do jego auta, ta sama płyta, tak samo przygotowana karta sd.
aktualizacja zakończyła się sukcesem, restart radia i tu komunikat: "Bitte legen Sie den Datenträger zum Download ein!
Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem a jeżeli tak, to jak to rozwiązaliście?
Dodam tylko, że odpięcie klemy od akumulatora też nic nie zmienia.
mam problem z radiem fabrycznym blaupunkt fx w fordzie mondeo z 2009 roku
znajomy kupił mondka z takim radyjkiem i wiedząc że mam taki sam model poprosił mnie o wgranie aktualizacji do swojego radia.
jak to bywa, bądź dobry a na pewno coś się wysypie.
w moim przypadku aktualizacja przebiegła bezproblemowo. zaktualizował się soft radia, po włożeniu karty z nowymi mapami coś się doinstalowało i wszystko działa bez problemu.
Przesiedliśmy się do jego auta, ta sama płyta, tak samo przygotowana karta sd.
aktualizacja zakończyła się sukcesem, restart radia i tu komunikat: "Bitte legen Sie den Datenträger zum Download ein!
Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem a jeżeli tak, to jak to rozwiązaliście?
Dodam tylko, że odpięcie klemy od akumulatora też nic nie zmienia.