nie trzeba i nietrezba i potwierdzam i potwierdzam
czlowieku miales ten fon w rece ze mowisz ze nietrzeba w nim ciac tp ?? napisales post bez sensu
i co z tego ze miales kilka sztuk tez mialem kilka sztuk i niewszystkie szly bez tp
Człowieku widocznie krótko jeszcze żyjesz na tym świecie i mało wiesz na temat telefonów, a z czytaniem to u Ciebie już bardzo ciężko. Napisałem wyraźnie że są wersję które nie pójdą bez TP. A po drugie to ja taki fon miałem w ręce jak Ty zapewne jeszcze w pampersie ganiałeś.
✨ Zdjęcie simlocka z telefonu Siemens C55 za pomocą programatora UFS-3 jest możliwe. W niektórych wersjach modelu konieczne jest fizyczne usunięcie lub przecięcie rezystora (TP) na płycie głównej, co zależy od konkretnej wersji płyty. Jednak istnieją wersje C55, które można odblokować bez konieczności cięcia TP, wykorzystując oprogramowanie Frei dostępne w UFS-3. Opinie użytkowników wskazują, że większość egzemplarzy C55 udaje się odblokować bez ingerencji w hardware, choć zdarzają się wyjątki wymagające modyfikacji płyty. Dyskusja podkreśla zróżnicowanie wersji telefonu i konieczność dostosowania metody do konkretnego egzemplarza. Generated by the language model.