witam,
mam problem z przeglądarką chrome. Strony ładują się b. długo, a po lewej na dole jest informacja "czekam na (i tu adres strony)". Inne przeglądarki (edge, firefox) działają prawidłowo i szybko ładują strony. Pod warunkiem, że nie jest odpalony chrome, jeżeli jest uruchomiony też pokazują podobny komunikat i wejście np. na wp.pl trwa ok. 30sekund. Inne komputery z tym samym profilem w tej samej sieci działają prawidłowo. Mimo problemów z wczytywaniem stron, szybkość połączenia (sprawdzane na speedtest.net) to maks co daje operator czyli 250Mbps.
Co już robiłem:
- ponowna instalacja chrome
- czyszczenie profilu
- uruchamianie bez rozszerzeń
- flushowanie dns
- różne sterowniki do katy sieciowej
- łączenie przez wifi/kabel z różnymi routerami
- zmiana opcji karty sieciowej
- wiele innych
Niestety nie potrafię sobie poradzić wiec proszę o pomoc
pozdrawiam
mam problem z przeglądarką chrome. Strony ładują się b. długo, a po lewej na dole jest informacja "czekam na (i tu adres strony)". Inne przeglądarki (edge, firefox) działają prawidłowo i szybko ładują strony. Pod warunkiem, że nie jest odpalony chrome, jeżeli jest uruchomiony też pokazują podobny komunikat i wejście np. na wp.pl trwa ok. 30sekund. Inne komputery z tym samym profilem w tej samej sieci działają prawidłowo. Mimo problemów z wczytywaniem stron, szybkość połączenia (sprawdzane na speedtest.net) to maks co daje operator czyli 250Mbps.
Co już robiłem:
- ponowna instalacja chrome
- czyszczenie profilu
- uruchamianie bez rozszerzeń
- flushowanie dns
- różne sterowniki do katy sieciowej
- łączenie przez wifi/kabel z różnymi routerami
- zmiana opcji karty sieciowej
- wiele innych
Niestety nie potrafię sobie poradzić wiec proszę o pomoc
pozdrawiam