logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki pilot kupić do klimatyzatora Equation WAP-021EB do regulacji mocy?

Ryduch 20 Maj 2018 11:29 5109 8
REKLAMA
  • #1 17230532
    Ryduch
    Poziom 3  
    Witam. Posiadam klimatyzator Equation WAP-021EB lecz nie posiadam do niego pilota. Czy ktoś się orientuje jaki pilot uniwersalny lub dedykowany kupić by można było ustawić temperaturę oraz moc nadmuchu? Teraz po włączeniu moc i chłodzenie ustawia się na maksymalnej mocy i nie da się tego zmienić. Dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 17234135
    polipropylen
    Poziom 15  
    Ocena: 52
    Witam serdecznie.
    Polecam smartfon z diodą IR. Znajdziesz masę aplikacji uniwersalnego pilota do klimatyzacji, telewizora, audio, itp.
  • #3 17252448
    Ryduch
    Poziom 3  
    Niestety nie umiem znaleźć żadnej aplikacji, która obsługuje ten klimatyzator ;/
  • REKLAMA
  • #4 17252510
    polipropylen
    Poziom 15  
    Ocena: 52
    Spróbuj pilot MI i szukaj wśród kodów klimatyzatorów typowo chińskich, po kolei. Miałem tak z Ravansonem.
  • REKLAMA
  • #5 17388341
    lasic
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Działają w pewnym zakresie piloty (tj testowałem w apce Huawei) od Haiera i Delonghi
  • REKLAMA
  • #7 18013038
    lasic
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Tak, znajomy znalazł takiego pilota i mi go oddał ;). W pewnym zakresie ratowałem się komórką z pilotami tak jak pisałem, podstawowe funkcje działały.
  • #9 18096488
    pawel17
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Podpinam sie pod pytanie. Ktoś coś?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje pilota do klimatyzatora Equation WAP-021EB, aby móc regulować temperaturę i moc nadmuchu. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, w tym użycie smartfona z diodą IR oraz aplikacji uniwersalnych, jednak niektóre z nich nie obsługują tego modelu. Inni użytkownicy polecają piloty od marek takich jak Haier i Delonghi, a także pilot MI, który może działać z chińskimi klimatyzatorami. Wspomniano również o ograniczonej funkcjonalności aplikacji, która pozwala jedynie na wyłączanie urządzenia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA