logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odmowa dostępu usunięcia plików jak i również zainstalowania.

GoldSandra 22 Maj 2018 22:47 702 5
  • #1 17235581
    GoldSandra
    Poziom 6  
    Witam, pomoże ktoś nie mogę ani usunąć ani zainstalować bo wyskakuje błąd po tym jak zrobiłam aktualizacje w laptopie jakąś ważną.. Wcześniej było wszystko okej, gdy próbuje usunąć wyskakuje odmowa dostępu.. Odmowa dostępu usunięcia plików jak i również zainstalowania. Próbowałam zmienić we właściwościach uprawienia jak i w wierszu również wyskoczyła odmowa dostępu..
  • #2 17235695
    FlashT
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    Użytkownik "sandr" ma uprawnienia do tego pliku. Jak masz hasło admina, to je zmień (uprawnienia), jeśli nie masz, to plik jest dla Ciebie nietykalny.
  • #3 17235715
    GoldSandra
    Poziom 6  
    Tylko że ja jestem tym adminem.. hasło wpisuje jak sie tylko loguje , te odmowy zaczęły wyskakiwac po aktualizacji systemu Windows , wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Da sie to naprawić?
  • #4 17235716
    FlashT
    Poziom 13  
    Wejdź w właściwości pliku i zakładkę Zabezpieczenia... dodaj się jako osobę, która może wszystko na tym pliku i powinno być ok.
  • #5 17235720
    GoldSandra
    Poziom 6  
    Tylko ze ja nie wiem jak to zrobić , próbowałam sie dodać ale nie mam takiej opcji lub wyskakuje odmowa dostępu żeby zmienić na mnie..
  • #6 17235894
    FlashT
    Poziom 13  
    Jak to nie masz takiej opcji? Pokaż screeny.
REKLAMA