logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

iPhone 5S nie uruchamia się, błąd 26 przy aktualizacji

-vinci- 04 Cze 2018 11:10 3612 9
REKLAMA
  • #1 17257467
    -vinci-
    Poziom 5  
    Ocena: 6
    iPhone 5s po włączeniu pokaże sie logo na pare sekund i gaśnie. Pod koniec aktualizacji wyskakuje błąd 26. Można jedynie odtworzyć urzadzenie, ale to tez nie pomaga, dalej włącza sie do logo i gaśnie.
  • REKLAMA
  • #2 17257479
    PeCeZu
    Poziom 16  
    Ocena: 32
    A czy robiłeś hard reset na samym telefonie nie podłączonym do komputera?
  • REKLAMA
  • #3 17257534
    -vinci-
    Poziom 5  
    tak, ale wciąż włącza sie do logo i gaśnie. Po podłaczeniu ładowarki to samo.
  • #4 17257900
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1426
    Zmień kabel i spróbuj naładować baterię którą masz, możesz też spróbować podmienić baterię na działającą i na tej baterii spróbować opcji przywrócenia.
  • #5 17257925
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2080
    Podstawić inna baterię, w jakich okolicznościach powstała usterka. Napisz coś więcej jak chcesz aby ktoś Ci pomógł.
  • REKLAMA
  • #6 17257953
    -vinci-
    Poziom 5  
    Właśnie nie mam oryginalnego kabla tylko jakiś forever. Mam też przejściówke na kabel micro usb i jak przez nią podłącze iphone to wyskakuje troche inny błąd 27 (wcześniej 26). Na żadnym kablu nie ładuje. Taki już dostałem iphone, nie wiem od czego ta usterka powstała.
  • #7 17258172
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 463
    Podstawa to sprawna bateria oraz oryginalny kabel oraz aktualny iTunes.Dodatkowo możesz jeszcze wyłączyć antywirusa,zaporę podczas pracy z na programie...
  • REKLAMA
  • #8 17261227
    PeCeZu
    Poziom 16  
    -vinci- napisał:
    Właśnie nie mam oryginalnego kabla tylko jakiś forever. Mam też przejściówke na kabel micro usb i jak przez nią podłącze iphone to wyskakuje troche inny błąd 27 (wcześniej 26). Na żadnym kablu nie ładuje. Taki już dostałem iphone, nie wiem od czego ta usterka powstała.

Przede wszystkim proponuje najpierw sprawdzić telefon na oryginalnym kablu i ładowarce bo to podstawa. Takie mieszanki jak kolega opisuje kabel micro USB i przejściówka nie są dobrym rozwiązaniem. Poszukaj wśród znajomych kto ma oryginał i zobacz co się będzie działo
  • #9 17431243
    prezes2324
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    jak zostal rozwiazany problem, mam takie same objawy, co bylo uszkodzone?
  • #10 17432589
    PeCeZu
    Poziom 16  
    prezes2324 napisał:
    mam takie same objawy

A czy kolega działa na oryginalnej ładowarce czy tak jak kolega -vinci- jakieś mieszanki typu przejściówki i ładowarki typu 0.5A?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z iPhone 5S, który nie uruchamia się poprawnie, wyświetlając logo przez kilka sekund, a następnie gaśnie. Podczas aktualizacji pojawia się błąd 26. Użytkownik próbował hard resetu, ale problem nadal występuje. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie kabla i ładowarki, a także wymianę baterii na sprawną. Zwracają uwagę na konieczność używania oryginalnych akcesoriów, ponieważ użycie nieoryginalnych kabli i przejściówek może prowadzić do błędów, takich jak błąd 27. Wskazówki obejmują również wyłączenie oprogramowania antywirusowego i zapory podczas korzystania z iTunes.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA