Witam serdecznie, piszę ten post z powodu problemu jaki mam z swoim samochodem... Mianowicie gdy odpalę na chłodnym silniku żadnego problemu niema wszystko gra i w ogóle pięknie pracuje silnik, a kiedy przejadę tak z 40 góra 50 km to się pojawia problem który polega na tym że gdy zgaszę silnik i próbuję go znów odpalić słyszę dźwięk przypominający klaśnięcie. Więc z tym pojechałem na najbliższy punkt diagnostyki komputerowej i po paru próbach wychwycenia baktyla nie było niczego co by sprawiało problem. Dosłownie komputer nic nie wykazywał, próbowano wszystkiego i nic nie wykazało. Nie wiem co to może być i proszę ładnie o pomoc bo tak nie powinienem jeździć samochodem bo potem mogę się spodziewać innych z nim problemów. Proszę niezmiernie o pomoc w znalezieniu przyczyny takiego zachowania samochodu. Mogę jeszcze podać że podczas kręcenia kluczykiem w fazie w której podświetlają się wszystkie kontrolki, (przed odpaleniem) wskazówka temperatury płynu chłodniczego pokazuje powyżej 90 stopni.