logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Claas domninator 96 - Elektrozawory do sterowania hedra( ewentualnie schemat )

noel79 21 Cze 2018 09:52 1761 3
REKLAMA
  • #1 17288088
    noel79
    Poziom 21  
    Ocena: 99
    Witam.
    Czy ktoś rozbierał te elektrozawory?W jednym oprócz tulejki dystansowej był jeszcze śrut i ten elektrozawór działa .Ale wyjąłem jeszcze z niego coś w postaci tulejki jakby z łożyska igiełkowego. Kombajn kupiony był w tym roku i poprzedni właściciel mówił że to już od dawna nie działa . Czy może ma ktoś schemat elektryki tych elektrozaworów bo tez nie działa lub schemat hydrauliczny ?
    Poazdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17288521
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 17288805
    noel79
    Poziom 21  
    Cewki są w porządku . Tylko rozebrałem sekcje i coś mi nie pasuje .Mam tłoczek i w tłoczku mam gwint i mam jeszcze drugi tłoczek w nim tez jest gwint . I teraz pytanie cy te dwa tłoczki powinny być ze sobą połączone śrubą ?Ktoś to może rozbierał wieczorem dam foto.
  • #4 17289403
    noel79
    Poziom 21  
    Cewki są w porządku . Tylko rozebrałem sekcje i coś mi nie pasuje .Mam tłoczek i w tłoczku mam gwint i mam jeszcze drugi tłoczek w nim tez jest gwint . I teraz pytanie cy te dwa tłoczki powinny być ze sobą połączone śrubą ?Ktoś to może rozbierał wieczorem dam foto.

Dodano po 5 [godziny] 17 [minuty]:

Okej po rozebraniu i wyczyszczeniu części nr 8 z rysunku podnoszenie hedra
    problem ustąpił . Zapchany był brudem .
    Temat zamykam
REKLAMA