logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GoPro HD Hero2 - GoPro HD Hero2 Po wyłączeniu nie chce się ponownie uruchomić

bronxik 07 Lip 2018 16:57 912 0
REKLAMA
  • #1 17316834
    bronxik
    Poziom 11  
    Ocena: 19
    Cześć,

Mam problem z moją kamerką sportową GoPro Hero2. Używam jej głównie podczas jazdy na motocyklu. W ostatnim czasie mam duży problem z pełnym jej wykorzystaniem gdyż bywa że pomimo iż stan baterii jest wskazany na pełny nie kamerka nie uruchamia się. Sytuacja choćby z dzisiaj. Ruszyłem w trasę (dł. ok 140 km) kamerkę włączyłem jeszcze w garażu (bateria naładowana w pełni, wszystko działa). Przejechałem ok. 100 km zatrzymałem się na tankowanie. Kamerka działała bez zarzutu, w trakcie tego postoju celem oszczędzenia baterii wyłączyłem kamerkę. Niestety przy próbę jej ponownego uruchomienia przed kontynuacją trasy już się nie uruchomiła. Próbowałem użyć zapasowych (naładowanych baterii) jednak nic to nie dało. Dotarłem właśnie do domu i dalej nic. Podłączyłem baterie do ładowania jednak wskaźnik pokazuje, że bateria jest naładowana.

GoPro HD Hero2 - GoPro HD Hero2 Po wyłączeniu nie chce się ponownie uruchomić

Gdzie może leżeć problem, co jest bardziej możliwe - "bateria jest nieżywa" czy problem tkwi w samej kamerce? :(

Pozdrawiam
  • REKLAMA
REKLAMA