Cześć, mam problem z wyłączeniem podpowiedzi w google chrome na windowsie. Kilka dni temu przesiadłem się na chrome i bardzo denerwują mnie podpowiedzi w pasku adresu, wpisuje coś i podpowiada mi strony na których byłem wcześniej
Jeszcze byłoby ok gdyby na te podpowiedzi trzeba było kliknąć czy coś a tu dla przeglądarki ważniejsze jest to co podpowie niż to co ja wpisze. Przykład z wczoraj najpierw wchodziłem na upc forum, po paru h chciałem zalogować się na moje upc więc wpisałem upc w pasku adresu i kliknąłem enter... zamiast wyszukać w google upc to wylądowałem na forum upc (dla tych co nie wiedzą, co to wgl różne strony).
-W chrome nie jestem zalogowany
-"Używaj podpowiedzi, aby uzupełniać zapytania i adresy URL wpisywane na pasku adresu" mam wyłączone
A i tak ciągle widzę te durne podpowiedzi
Wie ktoś jak mogę całkowicie to wyłączyć ? I nie chodzi mi o jednorazowe kasowanie pojedynczych podpowiedzi ani kasowanie historii, bo po prostu chcę podpowiedzi wyłączyć na stałe.
Proszę o pomoc
-W chrome nie jestem zalogowany
-"Używaj podpowiedzi, aby uzupełniać zapytania i adresy URL wpisywane na pasku adresu" mam wyłączone
A i tak ciągle widzę te durne podpowiedzi
Wie ktoś jak mogę całkowicie to wyłączyć ? I nie chodzi mi o jednorazowe kasowanie pojedynczych podpowiedzi ani kasowanie historii, bo po prostu chcę podpowiedzi wyłączyć na stałe.
Proszę o pomoc