Prosze Pana, dużo się Pan musi zatem jeszcze nauczyć, szczególnie o zwyczajach, jakie panują w sieci. Forma "Koleżanko", "Kolego" jest dość często używana na Forach internetowych i nie oznacza ona braku szacunku. Ale skoro woli Pan oficjalnie, to proszę bardzo, będzie oficjalnie.
skowronek4 napisał: Request time out znaczy upłynął czas żądania.
Proszę Pana, ja wiem, co to oznacza, ale czy Pan wie? Dlaczego taki komunikat się wyświetla? Czym on jest spowodowany? Bo wiedząc to na pewno podjął Pan jakieś działanie zmierzające do wyeliminowania przyczyny otrzymywania tego komunikatu?
skowronek4 napisał: Zrobiłeś się trochę taki bez kultury, (przepraszam), ale tak to odczuwam, po to jest te forum, aby się pytać, tak?
Proszę Pana, pisząc mi na "ty" i to z małej litery - to ja Panu mógłbym zarzucić brak kultury. Jak najbardziej zgadzam się, że Forum jest od tego, aby pytać. Ale na tym Forum jest kilka wymogów, o czym Pan zapewne przeczytał rejestrując się w październiku na Forum (należało zaakceptować
przeczytany regulamin). Pozwolę sobie przypomnieć, że zgodnie z punktem 3.1.17 Regulaminu Forum zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
Oburzenie, które wywołałem propozycją wyszukania czegokolwiek o problemie na własną rękę oraz stwierdzenie "po to jest te forum, aby się pytać" to klasyczny przykład roszczeniowej postawy, prawda? Dodatkowo nie napisał Pan o jakichkolwiek próbach rozwiązania swojego problemu, więc można założyć, że nie próbował Pan nawet szukać rozwiązania na własną rękę. Po co, przecież "po to jest te forum, aby się pytać". Nie wiem, czy ta sytuacja wynika z lenistwa, czy jest to wspomniane zaniżanie poziomu.
Więc - proszę Pana - tak, po to jest "te forum", aby się pytać, ale minimum wkładu własnego w rozwiązanie swojego problemu wypadałoby poczynić.
Szanownego Pana serdecznie pozdrawiam i będę śledził temat, może ktoś zechce pomóc "krok po kroku".