logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] poszukiwany Mosfet NTMFS4C10N bądź jakiś jego zamiennik

mianod 01 Sie 2018 08:03 639 7
REKLAMA
  • #1 17360598
    mianod
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam, poszukuje takiego tranzystorka S4C10N może ma ktoś z was taki na stanie bądź o podobnych parametrach a jeżeli nie to szukałbym jakiegoś polskiego sklepu który może takie coś posiadać. bądź któryś z was ma takie coś na stanie? zależy mi na czasie więc strony zagraniczne i wysyłka z zagranicy raczej nie wchodzi w gre
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17361464
    mianod
    Poziom 10  
    niestety u nich po zapytaniu okazało sie że to nie ten mosfet ;/
    więc szukać trzeba dalej ale nic nie potrafie znaleźć ://
  • REKLAMA
  • #4 17362006
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 17362894
    mianod
    Poziom 10  
    chciałem zapytać czy taki mosfecik NTMFS4841NT1G by podszedł różni się tylko mocą dodam i rezystancją przewodzenia. dodam iż jest to mosfet z karty graficznej na poprzednim wystąpiło zwarcie między bramką a źródłem dlatego jestem zmuszony do wymiany.
  • #6 17363760
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 17364016
    mianod
    Poziom 10  
    Temat mozna zamknac poczekam jednak na paczke z chin
  • #8 17364017
    mianod
    Poziom 10  
    Temat mozna zamknac poczekam jednak na paczke z chin

Dodano po 37 [sekundy]:

Kupiłem u chinczyka

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał tranzystora MOSFET NTMFS4C10N lub jego zamiennika, preferując zakupy w polskich sklepach z uwagi na pilność. Otrzymał link do sklepu, jednak po zapytaniu okazało się, że oferowany produkt nie był odpowiedni. Zasugerowano alternatywę w postaci CSD17577Q5A dostępnego w TME. Użytkownik rozważał również model NTMFS4841NT1G, który różnił się mocą i rezystancją przewodzenia, ale obawiał się wyższych strat na przełączaniu. Ostatecznie zdecydował się na zakup z Chin, zamykając temat.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA