logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Montaż włącznika smart Xiao Mi Aqara - wymiary puszki

silver007 01 Sie 2018 12:00 6603 4
REKLAMA
  • #1 17360948
    silver007
    Poziom 9  
    Cześć,
    właśnie elektrycy kładą mi instalację w nowym domu i jutro zaczną montować puszki.
    W ostatniej chwili zmienił się plan na włączniki, tak żeby zamontować Xiao Mi Aquara (taki jak na foto). Z tego co widzę wymaga puszek kwadratowych, a u nas standard to okrągłe.
    Ktoś wie jaki wymiar puszki zamówić, żeby włącznik pasował? Nie znalazłem nigdzie takiego info, bo puszka zazwyczaj jest dodawana po prostu do włącznika... Na szybko zamówiłem 1 szt. ale dojdzie dopiero pojutrze, a puszki muszę potwierdzić dzisiaj, więc będę wdzięczny za szybką pomoc.
    Załączniki:
    • Montaż włącznika smart Xiao Mi Aqara - wymiary puszki aqara.jpg (29.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17360957
    rafi84
    Poziom 24  
    Ocena: 140
    Kolego to zamów w standardzie EU
  • REKLAMA
  • #3 17361026
    silver007
    Poziom 9  
    Dzięki za wymiary. A co do zdjęcia z "EU standard panel" to czy ono nie miało przypadkiem na celu zobrazować różnic? Bo nigdzie nie znalazłem Aqary z europejskim tyłem.
    Masz jakiś namiar na taki włącznik?
  • REKLAMA
  • #4 17361084
    rafi84
    Poziom 24  
    Ocena: 140
    Może faktycznie jest tak jak piszesz. Zasugerowałem się w chińskiej aukcji ale w wyborze próżno szukać wersji EU.
  • #5 17362988
    silver007
    Poziom 9  
    Znalazłem informację, że puszka dołączona do włącznika ma 88 mm. Ze zdjęcia wychodzi że rozstaw między otworami na śruby montażowe to 60 mm. Tak więc temat chyba zamknięty.
REKLAMA