Dzięki już wchodzi na obroty ale napuszcza cały czas wodę i to chyba wedłóg mnie programator. Dlatego zdecydowałem o zakupie nowej bo ta już się wysłurzyła. Po 15 latach pracy jej czas się skończył.
Na 90% masz problem z układem hydrostatu. Czas naprawy to około 30min - 2h, a koszt gratis. Programator zostaw na razie w spokoju. Poczytaj na forum jak wyczyścić naczynia hydrostatu.
Pozdrawiam Poprawiłem TONI_2003
Wyślij mi nr. serwisowy pralki, który się rozpoczyna na 85.... to Ci pokażę jak wygląda. Jest gdzieś na górze i od niego wychodzą kable i wężyk. Na dole wężyka szukaj problemu.
Poprawiłem TONI_2003
✨ Pralka Whirlpool AWG 800-600 nie wchodzi na wyższe obroty, zatrzymując się po 3 sekundach. Użytkownik sprawdził szczotki i komutator, które są w porządku. Użytkownicy sugerują, aby sprawdzić układ hydrostatu oraz czy woda schodzi poprawnie. Po czyszczeniu hydrostatu pralka zaczęła wchodzić na obroty, ale wystąpił problem z ciągłym napuszczaniem wody, co może wskazywać na uszkodzenie programatora. Użytkownik zdecydował się na zakup nowej pralki po 15 latach użytkowania. Wygenerowane przez model językowy.