logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki?

lek 13 Sie 2018 23:05 3708 4
REKLAMA
  • #1 17383117
    lek
    Poziom 10  
    Ocena: 38
    Poszukuję silnika do odkurzacza Hilti TDA - VC 40. Jest to stary model, poprzednik TDA - VC 40U. Niestety odkurzacz dostałem bez silnika i trudno kupić zamiennik, nie znając wymiarów oryginału. Czy mógłby ktoś udostępnić fotkę oryginalnego silnika + podstawowe wymiary? Ewentualnie polecić sprawdzony i pasujący zamiennik silnika do tego odkurzacza.

Pozdrawiam
    i z góry dziękuję za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 17383486
    Wersetowaty
    Poziom 13  
    Ocena: 37
    Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki?Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki?Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki?

Fotografie nie moje z internetu.
  • REKLAMA
  • #3 17383550
    lek
    Poziom 10  
    Dzięki
    Fotki z elektrody widziałem.
    Trochę za mało na nich widać.
    Odkurzacz zabytkowy ale ciągle w cenie.
  • REKLAMA
  • #4 17383568
    Wersetowaty
    Poziom 13  
    Ocena: 37
    Życzę udanej naprawy
  • #5 18629089
    lek
    Poziom 10  
    Silnik niby zamiennik (kupiłem - foto) niestety nie wchodzi do obudowy jak dobrze pamiętam przez szczotko trzymacze.
    Natomiast oryginał foto mam słabej jakości i nie mam pewności czy to
    jest oryginał.

Poszukuję foto silnika oryginału z wymiarami.
    Może ktoś ma taki ?
    Tylko to b. stary model może różnić się od późniejszych wersji
    tego modelu.
    Załączniki:
    • Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki? HILTI_TDA-VC40_tab.jpg (1.05 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki? slinikTDA-VC40_orginał.jpg (16.35 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Hilti TDA-VC 40 – jakie wymiary i zdjęcie oryginalnego silnika, sprawdzone zamienniki? silnik_TDA-VC40_zamiennik.jpg (90.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA