Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

kondensator prosonic

siwy19 01 Sep 2005 12:17 1460 8
    siwy19
    Level 15  
    wiec czy ktoś spotkał sie już kiedyś z tym kondensatorem?????czytałem że to niby niemiecka firma co o tym sądzicie??????

Dodano po 15 [minuty]:

aha i czy to nie jest coś typu alphard??????
    raveland
    Level 28  
    nie iwem co to za kond ale napewno wart polecenia jest dietz 1f juz za 170 albo i taniej mozna go dostac
    polecam
    kraz73
    Level 28  
    W tym przedziale cenowym nie dostaniesz wysokiej jakości elektroniki. Może to być nawet naszpikowane świecidełkami, jednak wysokiej klasy to nie jest. Różnica między tym kondensatorem a np. Braxem to tak jak między F125 a Merolem, niby cztery drzwi ma i to i to, ale nie wiem czy właściciel merola nawet ostro zjechanego wymieniłby się.

Do tego przedziału cenowego zaliczyć można alfika i kilka innych.
    siwy19
    Level 15  
    hm,mmmmm może zrobiłem błąd zamawiając go no ale trudno cena też nie jest wysoka żeby chociaz w połowie spełniał swoje zadanie to bedzie dobrze
    kraz73
    Level 28  
    Jakieś tam zadanie będzie pełnił ale raczej jakieś. Nie obstawiaj za bardzo na jego jakość choć prąd wygłaskać na pewno wygłaska.
    siwy19
    Level 15  
    no i właśnie oto mi chodzi bo narazie i tak nie mam na nic drozszego
    siwy19
    Level 15  
    no wiec mam juz założony ten kondensator i moje odczucia pozytywne poniewaz wydaje mi sie że bas gra dużo lepiej tzn jest bardziej czysty i wyrazisty no oczywiście podkrecone jest teraz na wzmaku wszystko na max kondens. sam włacza jak i wyłacza poza tym gościu mierzył napiecie bez kondensatora na powerze i spada ponieżej 11v a z kondensatorem Nie spada poniżej 13v czyli trzyma napiecie.tylko mam pytanko bo jak troche go pałuje a od razu zgasze samochód to on jest chyba dośc długo właczony czy jest w stanie rozładować mi akumulkator??????

Dodano po 3 [minuty]:

teraz musze jeszcze wygłuszyć drzwi z przodu tylko niebardzo wiem jak sie zabrac do zdjecia tapicery?????aha i czy głosnik moge wyjąć razem z nią czy musze go wymontować samochód to golf 3
    grzesiek_nysa
    Level 25  
    Witam,co do demontarzu tapicerki podaje ci linka https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic351651.html
    jezeli masz korbke do szyby to musisz przesunac plastyk ktory jest miedzy tapicera a korbka i wtedy ja sciagniesz.Nie wiem czy musisz sciagac pierw glosnik,ale ja bym na twoim miejscu go sciagnal.

Pozdrawiam