Dzień dobry
Zamierzam kupić do małego pokoju telewizor 32 cale
odległość od telewizora około max : 2 metry (2m)
Cena maksymalnie (max) : 2 500,00 zł PLN
Telewizor chce odebrać w mieście : Częstochowa (inaczej odbiór osobisty, nie przez kuriera)
Co mnie interesuje w telewizorze :
-- Interesuje mnie, a żeby było FULLHD
-- SMART TV
-- HbbTV
-- przeglądarka internetowa
-- nowy standard DVB-T, najlepiej już DVB-T2 HD kodek x265 HEVC (zamierzam nie kupować telewizora przez jakiś czas, słyszałem, że nowy standard DVB-T HD x265 HEVC powoli wchodzi do nowszych modeli.
-- Youtube (słyszałem, że po kilku latach niektórych telewizorach nie działa już youtube, bo stary kodek. Słyszałem, że takie modele posiada Samsung). Z nowym telewizorem nie chce mieć problemu przy za 2 lub więcej lat, z kodekami w telewizorze, że np: Youtube nie chodzi, bo stary kodek i nie aktualizują już tego telewizora.
-- interesuje mnie nowsze modele telewizorów 32 cale
Hyundai
LG
Philips
Samsung
Sharp
Sony
Panasonic (ale nie posiada FULL HD)
Podane modele wyszukała wyszukiwarka ceneo w moim mieście Częstochowa. Po wybraniu odpowiednich opcji.
TELEWIZOR HYUNDAI FLN32TS439
TELEWIZOR HYUNDAI FLR32TS511
TELEWIZOR LG 32LK6100
TELEWIZOR LG 32LK6200
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5502
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5522
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5602
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5622
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5803
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5823
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5863
TELEWIZOR SONY BRAVIA KDL-32WD755B
TELEWIZOR SONY BRAVIA KDL-32WD757
TELEWIZOR SHARP LC-32FI5542E
Telewizor nie chce kupować zdalnie, to znaczy przez kuriera, tylko np.: zamówić przez internet w sklepie i odebrać po przez odbiór osobisty w moim mieście Częstochowa lub iść do sklepu w moim mieście Częstochowa i kupić nowy model telewizora.
Nie wiem czy oprócz słynnych marketów, gdzieś indziej można kupić telewizor w mieście Częstochowa.
Zauważyłem, że za dużo modele w moim mieście Częstochowa się nie kupi.
Może państwo inne modele zaoferują z najnowszej kolekcji telewizorów, czy może poczekać jeszcze, aż wejdzie do modelów telewizorów DVB-T HD x265 HEVC, jak mówię przez około 5-10 lat nie zamierzam zmieniać telewizora. Z przyczyn finansowych, chyba, że telewizor tyle nie wytrzyma.
Dziękuje za odpowiedz
Zamierzam kupić do małego pokoju telewizor 32 cale
odległość od telewizora około max : 2 metry (2m)
Cena maksymalnie (max) : 2 500,00 zł PLN
Telewizor chce odebrać w mieście : Częstochowa (inaczej odbiór osobisty, nie przez kuriera)
Co mnie interesuje w telewizorze :
-- Interesuje mnie, a żeby było FULLHD
-- SMART TV
-- HbbTV
-- przeglądarka internetowa
-- nowy standard DVB-T, najlepiej już DVB-T2 HD kodek x265 HEVC (zamierzam nie kupować telewizora przez jakiś czas, słyszałem, że nowy standard DVB-T HD x265 HEVC powoli wchodzi do nowszych modeli.
-- Youtube (słyszałem, że po kilku latach niektórych telewizorach nie działa już youtube, bo stary kodek. Słyszałem, że takie modele posiada Samsung). Z nowym telewizorem nie chce mieć problemu przy za 2 lub więcej lat, z kodekami w telewizorze, że np: Youtube nie chodzi, bo stary kodek i nie aktualizują już tego telewizora.
-- interesuje mnie nowsze modele telewizorów 32 cale
Hyundai
LG
Philips
Samsung
Sharp
Sony
Panasonic (ale nie posiada FULL HD)
Podane modele wyszukała wyszukiwarka ceneo w moim mieście Częstochowa. Po wybraniu odpowiednich opcji.
TELEWIZOR HYUNDAI FLN32TS439
TELEWIZOR HYUNDAI FLR32TS511
TELEWIZOR LG 32LK6100
TELEWIZOR LG 32LK6200
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5502
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5522
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5602
TELEWIZOR SAMSUNG UE32M5622
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5803
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5823
TELEWIZOR PHILIPS 32PFS5863
TELEWIZOR SONY BRAVIA KDL-32WD755B
TELEWIZOR SONY BRAVIA KDL-32WD757
TELEWIZOR SHARP LC-32FI5542E
Telewizor nie chce kupować zdalnie, to znaczy przez kuriera, tylko np.: zamówić przez internet w sklepie i odebrać po przez odbiór osobisty w moim mieście Częstochowa lub iść do sklepu w moim mieście Częstochowa i kupić nowy model telewizora.
Nie wiem czy oprócz słynnych marketów, gdzieś indziej można kupić telewizor w mieście Częstochowa.
Zauważyłem, że za dużo modele w moim mieście Częstochowa się nie kupi.
Może państwo inne modele zaoferują z najnowszej kolekcji telewizorów, czy może poczekać jeszcze, aż wejdzie do modelów telewizorów DVB-T HD x265 HEVC, jak mówię przez około 5-10 lat nie zamierzam zmieniać telewizora. Z przyczyn finansowych, chyba, że telewizor tyle nie wytrzyma.
Dziękuje za odpowiedz