logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką firmę wyprodukowała ten napęd do bramy przesuwnej? Szukam dokumentacji.

zdarecki 29 Lis 2018 17:03 444 2
  • #1 17593825
    zdarecki
    Poziom 12  
    Witam,
    mam prośbę o pomoc w zidentyfikowaniu napędu do bramy przesuwnej(foto w załączeniu), ślęczę nad google już dość długo i po zdjęciach nic podobnego nie widzę.
    Może ktoś wie co to za firma wyprodukowała, lub co to za sterownik, cokolwiek co ułatwi mi szukanie jakiejś dokumentacji do tego sterownika.

Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Jaką firmę wyprodukowała ten napęd do bramy przesuwnej? Szukam dokumentacji. sterownik.jpg (350.99 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jaką firmę wyprodukowała ten napęd do bramy przesuwnej? Szukam dokumentacji. e7f5936443c7ad987beae0f7768b.jpg (90.04 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #2 17596882
    virtualizer
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Kiedyś widziałem coś podobnego.Zdaje się,że wypuściła to polska firma pod własna nazwą.Inaczej mówiąc mechanika z Dlekiego Wschodu,sterownik własne opracowanie.
    I co z tym?Nie działa?
  • #3 17597150
    zdarecki
    Poziom 12  
    W takim stanie to kupiłem, sprzedawca to chyba podłączał bo widać świeżo upalone ścieżki od trafa do kostki tej w lewym górnym rogu(chyba zasilanie bariery). Po niedzieli dopiero będę miał czas, żeby to umyć i próbować uruchamiać.

:D coś trafiłem, to chyba jest Mig 400-600-1000 ze sterownikiem sa1, ale dokumentacji do sterownika nie widać.
REKLAMA