logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Manitou MLT 731 lSU nie odpala - czy to wina rozrusznika?

luki9200 18 Gru 2018 14:31 4881 4
REKLAMA
  • #1 17635583
    luki9200
    Poziom 6  
    Ocena: 11
    Witam, posiadam ladowarke Manitou MLT 731 lSU i mam problem z jej odpaleniem, mianowicie po przekrecenu stacyji w pozycje odpalania sluchac jakby przepuszczal rozrusznik i tak kilka razy powtarza sie az w koncu slychac jak ustanie z oporem i zapali. Tak bylo przez miesiac ale teraz juz w ogole nie chce odpalac i moje pytanie jest nastepujace czy to moze byc wylacznie rozrusznik czy tez cos powazniejszego i czy konieczne jest wymontowanie chlodnicy zeby do niego sie dostac i go wyjac, poniewaz sprawdzalem i kiepski jest tam dostep. Z gory dziekuje za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 17635709
    mieszaczwcz
    Poziom 31  
    Ocena: 257
    Prawdopodobnie przepuszcza łożysko jednokierunkowe jeśli tak to nieunikniona rozbiórka miałem coś podobnego w Toyocie wymiana na regenerowany 300zł 20minut pracy mechanika 3 lata gwarancji.
  • REKLAMA
  • #3 17639384
    luki9200
    Poziom 6  
    Ocena: 11
    Dzieki jak troche sie ociepli to bede działał . a jeszcze mam pytanie mianowicie chodzi o wysuwanie i wsuwanie teleskopu to o ile wysuwa sie dobrze nawet na wolnych obrotach o tyle jak sie wsuwa to trzeba albo dawac gazu bo prawie nie idzie albo joystick przechylac np w prawo i trzymac guzik wtedy bez gazu dobrze sie wsuwa tylko jak ma sie podczepiony osprzet to przy przechylaniu w prawo i trzymaniu guzika najpierw osprzet pojdzie maksmalnie do gory a nastepnie wsuwa sie teleskop bez problemu . czy to jest wina jakiegos rozdzielacza czy moze samego joysticka ktory trzeba wyregulowac albo wymienic na nowy ?
  • REKLAMA
  • #4 17640734
    mieszaczwcz
    Poziom 31  
    Ocena: 257
    Nie mam pojęcia , to nie standardowe rozwiązania.
  • #5 20196710
    sebastianliszka
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Witam ma problem z 731 grzeje mi się olej w układzie po jakimś czasie i nie kumam co moze być czy jest ktoś bystry na te tematy co pozdrawiam
REKLAMA