logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Instalacja Windows 7 Ultimate z pendrive - błąd przy bootowaniu

Adirox 21 Gru 2018 15:51 504 3
REKLAMA
  • #1 17642142
    Adirox
    Poziom 7  
    Ocena: 4
    Ostatnio założyłem temat, w którym miałem problem z dyskiem. Wymieniłem go na nowy.

Windows 7 Ultimate, który chciałem na nim zainstalować mam na pendrive'ie.

Wyskakuje mi taki błąd:

Instalacja Windows 7 Ultimate z pendrive - błąd przy bootowaniuProble..jpg (1.78 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Na pendrive'ie miałem kilka plików .iso w tym windows, więc usunąłem niepotrzebne, bootowałem pendrive i nadal to samo. Brakuje mi pomysłów co mam z tym zrobić.
  • REKLAMA
  • #2 17642150
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10455
    Ustaw w biosie bootwanie z pendrive'a.
  • REKLAMA
  • #3 17642170
    Adirox
    Poziom 7  
    Instalacja Windows 7 Ultimate z pendrive - błąd przy bootowaniu1.jpg (3.16 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

W końcu nowy komunikat. Tylko jakim cudem nie może znaleźć systemu?

Instalacja Windows 7 Ultimate z pendrive - błąd przy bootowaniu2.jpg (1.58 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Zepsułem coś z pendrive'em?

Wygląda to tak:

Instalacja Windows 7 Ultimate z pendrive - błąd przy bootowaniu3.png (8.56 kB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Okej... już wiem, co tutaj zepsułem. Napiszę, jakby nadal coś nie szło :D Taką gapę walnąć... chcę zapaść się pod ziemię.
  • #4 17642249
    Adirox
    Poziom 7  
    Ostatecznie moją głupotą było trzymanie systemu na pendrive w postaci pliku .iso

...

Tak, naprawdę.
REKLAMA